Αποκλειστικό: «Λυτρώθηκα με τη σύλληψή μου» λέει ο τραγουδιστής-δραπέτης

Επιστρέφει στις φυλακές απ' όπου δραπέτευσε

Ο τραγουδιστής- δραπέτης μεταφέρθηκε στις φυλακές Αλικαρνασσού. Τις αποκλειστικές πληροφορίες αλλά και τι δήλωσε στο Σταρ ο νεαρός άνδρας παρουσίασε η Τασούλα Παπανικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Η μεταγωγή του στις φυλακές στην Κρήτη ολοκληρώνεται σήμερα. Επιστρέφει στην ίδια φυλακή από την οποία απέδρασε πριν από 17 χρόνια.

Δραπέτης για Όσκαρ – Παρίστανε 17 χρόνια τον τραγουδιστή!

Ο τραγουδιστής- δραπέτης με τα 1.000 πρόσωπα μέσα από τα κρατητήρια δηλώνει ανακουφισμένος που εντοπίστηκε τελικά από τις αρχές και μέσω της συνήγορο του, Γιάννας Παναγοπούλου, ισχυρίζεται: 

«Λυτρώθηκα με τη σύλληψή μου γιατί ήθελα να τελειώνει η υπόθεση. Επιστρέφω μετά από 17 χρόνια στην ίδια φυλακή. Απορώ με αυτούς που υποστηρίζουν ότι εξαπάτησα. Γιατί δεν πήγαν στην αστυνομία να με καταγγείλουν; Δεν κρύφτηκα ποτέ. Αντιθέτως βοήθησα με τον τρόπο μου αρκετό κόσμο»

Η είδηση της σύλληψής του έπεσε σαν βόμβα στους ανθρώπους της showbiz, καθώς κανένας δεν είχε υποψιαστεί ότι ο άνθρωπος που εμφανιζόταν ως τραγουδιστής, ηθοποιός και δημοσιογράφος ήταν δραπέτης.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top