Μητέρα Ζωής Δαλακλίδου: «Κάθε μέρα ζω τα μαρτύρια που πέρασε το παιδί μου»

Η κόρη της βιάστηκε και βασανίστηκε στα χέρια του Δράκου της Ξάνθης το 2012

«Κάθε μέρα ζω και ξαναζώ τα μαρτύρια που πέρασε το παιδί μου», λέει η μητέρα της άτυχης Ζωής Δαλακλίδου. Η κυρία Βασιλική μίλησε στο ΣΤΑΡ, με πόνο ψυχής και αποκάλυψε πως αισθάνεται δικαίωση, αφού ο φονιάς του παιδιού της θα παραμείνει στη φυλακή. Το ρεπορτάζ είναι της Άννας Λίτινα. 

«Και δεκαεφτά χρόνια να περάσουν και 207 να περάσουνε, μέχρι να πεθάνουμε... Εμείς τώρα θα συναντηθούμε επάνω στον ουρανό. Τη Ζωή την έχουμε πάντα ανάμεσά μας. Και έτσι πορευόμαστε και ζούμε» λέει η Βασιλική Δαλακλίδου.

Μια ζωή, όμως, που όπως λέει η κυρία Βασιλική, άλλαξε για πάντα τα Χριστούγεννα του 2012, τότε που το κορίτσι της βασανίστηκε μέχρι θανάτου στα χέρια του 34χρονου.  

«Απορώ , τόσα εγκλήματα γίνονται αλλά της Ζωής ήταν άλλο πράγμα.  Κάτω από το σπίτι μου, κάτω από τη μύτη μας που λέμε και δεν καταλάβαμε τίποτα. Φανταστείτε τώρα, δηλαδή,  τι πέρασε το παιδάκι μου»

Με φωνή που σπάει η κυρία Βασιλική περιγράφει πως η Ζωή της είχε βγει να διασκεδάσει. Στην επιστροφή δέχθηκε επίθεση από τον 34χρονο, ο οποίος τη βίασε, τη χτύπησε άγρια και στην προσπάθειά του να καλύψει το έγκλημα έβαλε φωτιά στην πυλωτή της πολυκατοικίας και την έκαψε ζωντανή. 

Η χαροκαμένη μάνα δε σκέφτηκε ποτέ, όπως αποκαλύπτει, να μετακομίσει, να αλλάξει σπίτι για να μη θυμάται τα μαρτύρια που πέρασε η Ζωή της.  

ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ   

Μόλις χθες το δικαστήριο διατήρησε και στον δεύτερο βαθμό την ποινή των ισοβίων ενώ δεν αναγνώρισε στον δολοφόνο και βιαστή κανένα ελαφρυντικό. 

«Είναι πια είναι στα χέρια της Πολιτείας η δυνατότητα να κρατήσει τον 34χρονο για όλη του τη ζωή μέσα στη φυλακή. Είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος» λέει η δικηγόρος της οικογένειας, Παναγιώτα Σαλβαρίδου. 

Ο «Δράκος της Ξάνθης» λίγο πριν την τελική ετυμηγορία ψιθύρισε συγνώμη. Μια συγνώμη, όμως, που όπως λέει η μητέρα της Ζωής βγήκε από το στόμα του κατά λάθος.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top