Ξάνθη: «Συγχώρεση από μένα δε θα βρει, να τη ζητήσει από τον Θεό»

Συγκλονίζει η μητέρα της Ζωής Δαλακλίδου

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Με ανακούφιση και ικανοποίηση δέχθηκαν οι γονείς και τα αδέλφια της Ζωής Δαλακλίδου την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Θράκης για τον δολοφόνο του παιδιού τους.

Ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για τον 34χρονο πλέον δολοφόνο της άτυχης κοπέλας, που τη βίασε, τη σκότωσε και μετά την έκαψε στην πυλωτή του σπιτιού της. 

Τα αδέλφια της Ζωής, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση του δικαστηρίου. 

Όπως είπε ο αδελφός της, ο οποίος ήταν εκείνος που πρώτος τη βρήκε να καίγεται κάτω από το σπίτι τους, ακόμα ηχούν στα αυτιά του οι κραυγές της Ζωής λίγο πριν ξεψυχήσει που φώναζε το όνομά του. 

Ο ίδιος και τα υπόλοιπα αδέλφια πρόσθεσαν ότι ο δολοφόνος της Ζωής πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον Θεό και όχι από εκείνους, ενώ τόνισαν ότι όσα ισχυρίστηκε ήταν ψευδή με στόχο να πετύχει μείωση της ποινής του. 

Η μητέρα της κοπέλας από την άλλη τόνισε ότι κάθε ποινή είναι μικρή για το κακό που έκανε ο δολοφόνος στο παιδί της. 

Η ίδια δεν είχε τη δύναμη να πάει στο Εφετείο και να αντικρίσει τον άνθρωπο που της στέρησε την κόρη της και όπως είπε δεν πρόκειται να τον συγχωρήσει ποτέ.

«Συγχώρεση πρέπει να ζητήσει από τον Θεό και όχι από εμένα για να βρει και ο ίδιος τη γαλήνη». 

Ισόβια για τον «Δράκο της Ξάνθης»- Βίασε κι έκαψε τη Ζωή Δαλακλίδου

Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας της έδρας, ο οποίος στην αγόρευσή του ήταν πάρα πολύ σκληρός απέναντι στον κατηγορούμενο. 

«Ούτε ο Ομέρ Βρυώνης δεν συμπεριφέρθηκε στον Αθανάσιο Διάκο, όπως συμπεριφέρθηκες εσύ στη Ζωή», είπε απευθυνόμενος στον δράστη, προκαλώντας ανατριχίλα στο ακροατήριο. 

Ξεσπά ο πατέρας της Ζωής: «Δε θέλω να βγει από τη φυλακή ο δολοφόνος της»

Λίγο αργότερα, ο πατέρας της Ζωής Δαλακλίδου, πλησίασε τον δολοφόνο του παιδιού του και με δάκρυα στα μάτια του είπε:

«Δεν αξίζεις όχι μόνο το βλέμμα μου, αλλά ούτε και το σάλιο μου».

Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του επέμεινε ότι το μοιραίο βράδυ είχε βρει να διασκεδάσει και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Στην επιστροφή του προς το σπίτι του συνάντηση τη Ζωή, την πείραξε κι εκείνη του είπε να την αφήσει ήσυχη. Από εκεί και μετά δε θυμάται τι ακολούθησε και λίγο πριν την τελική ετυμηγορία ψέλλισε ένα «συγγνώμη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top