Στο σκαμνί γιαγιά που πουλούσε χόρτα στη λαϊκή- Η οργή του γιου της

Την κατήγγειλαν άλλοι έμποροι

Μετά τη γιαγιά που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη γιατί πουλούσε τερλίκια (μάλλινα καλτσάκια) στη λαϊκή χωρίς άδεια, αποκαλύφθηκε η υπόθεση μιας άλλης ηλικιωμένης στην Κατερίνη, η οποία συνελήφθη γιατί πουλούσε χόρτα. 

Το Υπουργείο Προστασίας Του Πολίτη θα πληρώσει το πρόστιμο της 90χρονης

Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του Open TV, τον Μάρτιο του 2018, η 80χρονη συνελήφθη μετά από καταγγελία εμπόρων λαϊκής αγοράς της πόλης, γιατί πούλησε περίπου πέντε κιλά χόρτα χωρίς άδεια. 

Και σε αυτή την περίπτωση επιβλήθηκε στην ηλικιωμένη πρόστιμο 200 ευρώ, ενώ της ήρθε και κλήση για το δικαστήριο, το οποίο θα γίνει τον Ιούνιο. 

O γιος της πλήρωσε το πρόστιμο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Λευκής Γεωργάκη για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, ο οποίος σημείωσε στο facebook:

«Θα πρέπει να ξέρουν πως αυτή η γιαγιά με αυτό το «μεγάλο έγκλημα» που διέπραξε πως όταν ο γιος της που ήταν μακροχρόνια άνεργος και αδυνατούσε να υποστηρίξει επαρκώς οικονομικά την οικογένειας του έστελνε χαρτζιλίκι στα δύο εγγόνια της που υπηρέτησαν την πατρίδα στον ακριτικό Έβρο και όχι σε κάποιο γραφείο μια ανύπαρκτης υπηρεσίας. Φυσικά είμαι πολύ περήφανος για αυτήν την Ελληνίδα ΜΑΝΑ και νιώθω ευλογημένος που αυτή η μάνα με έφερε σε αυτόν τον κόσμο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top