Ενέδρα σε οπαδούς της ΑΕΚ: Τους μαχαίρωσαν κι έκαψαν το αυτοκίνητό τους

Τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο Λαμίας

Χούλιγκαν

Η οπαδική βία στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Τα ξημερώματα, πέντε φίλαθλοι της ΑΕΚ έπεσαν θύματα αιματηρής ενέδρας από χούλιγκανς, μετά τα διόδια της Τραγάνας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» πήγαιναν στις Σέρρες, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα βόλεϊ γυναικών ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο πλαίσιο του Final Four του  Κυπέλλου Ελλάδος. Οι κουκουλοφόροι, όμως, είχαν άλλη γνώμη.

Περίπου 40 άτομα, που επέβαιναν σε βανάκια, έστησαν μπλόκο στο αυτοκίνητο των φιλάθλων της ΑΕΚ και αφού τους έβγαλαν έξω με τη βία, άρχισαν να τους χτυπούν με ρόπαλα και αλυσίδες.

Στη συνέχεια, με μολότοφ έβαλαν φωτιά κι έκαψαν το αυτοκίνητo των θυμάτων τους. Οι πέντε οπαδοί της ΑΕΚ προσπάθησαν να ξεφύγουν από τα χέρια των κουκουλοφόρων, τρέχοντας στα χωράφια. Οι δράστες πρόλαβαν τρεις από αυτούς και αφού ξυλοκόπησαν άγρια τους δύο, μαχαίρωσαν τον τρίτο στον αριστερό μηρό. 

Οι χούλιγκανς εγκατέλειψαν αιμόφυρτα τα θύματά τους μέσα στο σκοτάδι και κατάφεραν να διαφύγουν, προτού φθάσει η αστυνομία, που στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί από διερχόμενους οδηγούς,

Οι τρεις τραυματισμένοι φίλαθλοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Λαμίας. Άγνωστη παραμένει η ταυτότητα των δραστών, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων δεν έφεραν διακριτικά κάποιου συλλόγου. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top