Γιάννης Μακρής - Προκλητικός ο εκτελεστής: «Ποιος είσαι εσύ που με ρωτάς;»

Ποιος είναι ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή 

Ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή, παρά τις ανακρίσεις κρατάει το στόμα του κλειστό αναφορικά με το τι συνέβη το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου 2018.

Ο ύποπτος δεν έχει βγάλει ούτε μια λέξη από το στόμα του, με τους αστυνομικούς να τον φωνάζουν “μουγγό”. Στην κυριολεξία δεν έχει ανοίξει καν το στόμα του να πει το οτιδήποτε. 

Δολοφονία Βούλα: Συνελήφθη ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή

Ποιος είναι ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή 

Πρόκειται για έναν 31χρονο Βούλγαρο με τουρκικές ρίζες. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Μαζί του ήταν και μια γυναίκα. Το βράδυ της δολοφονίας ο δράστης δεν ήταν μόνος. Οι αστυνομικοί ψάχνουν και τον συνεργό του, ο οποίος είναι ο 35χρονος αδερφός του, ο οποίος εκτιμούν ότι είναι στη Βουλγαρία.  

Ο βασικός ύποπτος, όπως διαπιστώθηκε, εδώ και λίγο καιρό επέστρεψε στη χώρα μας. Γιατί όμως γύρισε; Είχε κάποιον άλλο στόχο; Άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς; Πάντως, από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο νεαρός ήρθε λίγο πριν τη δολοφονία του επιχειρηματία στη χώρα μας. Τον εκτέλεσε με 5 σφαίρες και στη συνέχεια έφυγε από την Ελλάδα. Αυτή χαρακτηρίζεται σαν μια τυπική συμπεριφορά για κάποιον εκτελεστή που ήθελε να γνωρίζει το στόχο αλλά και το σημείο όπου θα πυροβολούσε. 

Κακοποιός ολκής, αμίλητος, μη συνεργάσιμος, «και ποιος είσαι εσύ που με ρωτάς για αυτά τα πράγματα», ήταν η μοναδική του φράση στους αστυνομικούς που θέλησαν να του πάρουν κατάθεση. 

Οι αστυνομικοί είχαν ταυτοποιήσει παρουσία του στην χώρα μας από κεραίες και κάμερες. Μόλις ενημερώθηκαν ότι πέρασε σύνορα, και με βάση την προηγούμενη του δράση, τον έπιασαν. Εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται να ετοιμαζόταν και για άλλο συμβόλαιο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top