Δολοφονία Βούλα: Συνελήφθη ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή

Οι Αρχές αναζητούν και τον 35χρονο αδελφό του

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Πέμπτης, ένας 31χρονος με βουλγαρική υπηκοότητα ως ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στις 31 Οκτωβρίου 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τουρκικές ρίζες και βαρύ ποινικό παρελθόν.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ είχαν συλλέξει εδώ και ημέρες στοιχεία σχετικά με τη σύνδεση του συγκεκριμένου ανθρώπου με τη δολοφονία Μακρή. Αυτά όμως δεν ήταν αρκετά, ώστε να τους επιτρέπουν να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του.

Μάλιστα, όταν έμαθαν ότι ο Βούλγαρος εκτελεστής βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες σε ένα ξενοδοχείο στα νότια προάστια μαζί με μία νεαρή γυναίκα, δεν άφησαν τον χρόνο να περάσει. 

Με αφορμή ένα άλλο ποινικό αδίκημα τον συνέλαβαν και επί μέρες τον κρατούσαν στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λ. Αλέξάνδρας, υποβάλλοντας τον σε εξουθενωτικές ερωτήσεις. Όταν ήταν βέβαιοι πως ο άνθρωπος τον οποίο είχαν στα χέρια τους εμπλέκεται στην εκτέλεση του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, τότε και μόνο προχώρησαν στο σχηματισμό της δικογραφίας για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι διωκτικές Αρχές αναζητούν και τον 35χρονο αδελφό του Βούλγαρου, ο οποίος ενδέχεται να σχετίζεται με τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Το χρονικό της δολοφονίας 

Ο δολοφόνος είχε στήσει καρτέρι στον 46χρονο, σύζυγο του γνωστού μοντέλου Βικτώριας Καρύδα, έξω από το σπίτι του ζευγαριού στη Βούλα.

Την ώρα που ο Γιάννης Μακρής έμπαινε στο αυτοκίνητό του για να πάει σε επαγγελματικό ραντεβού ο εκτελεστής τον πλησίασε και τον πυροβόλησε πολλές φορές εξ επαφής. Ο θάνατος του Μακρή ήταν ακαριαίος.

Η ελληνική αστυνομία είχε αποδώσει τη δολοφονία του 46χρονου σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αφού κατά το παρελθόν ο  Μακρής θεωρείτο ένας από τους πλέον διαβόητους γκάνγστερ στην Αυστραλία.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top