Ξάνθη: Στο εδώλιο ο "Δράκος" που έκαψε ζωντανή τη Ζωή

Η δολοφονία αυτή είχε σοκάρει το πανελλήνιο

Διακοπή για τις 9 Απριλίου πήρε η δίκη σε δεύτερο βαθμό του 34χρονου σήμερα «Δράκου της Ξάνθης», ο οποίος τα Χριστούγεννα του 2012 βίασε και έκαψε ζωντανή την 34χρονη Ζωή Δαλακίδου κάτω από το σπίτι της στην Ξάνθη.  

Ο συνήγορος του 34χρονου δήλωσε κώλυμα για λόγους υγείας κι έτσι το δικαστήριο αποφάσισε να διακόψει, προκαλώντας την δυσαρέσκεια της οικογένειας της άτυχης κοπέλας. Ο πατέρας της συντετριμμένος ξέσπασε σε κλάματα μόλις μπήκε στη δικαστική αίθουσα, ενώ στο πλευρό του είχε τα τρία παιδιά του. Η μητέρα της Ζωής, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί στο δικαστήριο, καθώς βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 

Πρωτόδικα, τον Νοέμβριο του 2013, ο Παπάζογλου είχε καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 25 ετών και σήμερα θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κομοτηνής. 

Το χρονικό της στυγερής αυτής υπόθεσης

Τα Χριστούγεννα του 2012 η Ζωή Δαλακλίδου είχε πάει στην Ξάνθη από τη Θεσσαλονίκη, όπου έμενε για να περάσει τις μέρες των γιορτών με την οικογένειά της. 

Στις 27 του μήνα, η άτυχη κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της από νυχτερινή έξοδο. Έβαλε τα κλειδιά στην πόρτα και πριν προλάβει να ανοίξει ο δράστης της επιτέθηκε και την ακινητοποίησε, χτυπώντας το κεφάλι της στο δάπεδο. 

Κατόπιν τη βίασε και στη συνέχεια την περιέλουσε με βενζίνη που πήρε από τα σταθμευμένα μηχανάκια που ήταν στην πυλωτή του σπιτιού. 

Η Ζωή ήταν ακόμα στη ζωή και ούρλιαζε από τους πόνους. Αμέσως κατέβηκαν από το σπίτι της ο πατέρας και ο αδελφός της και αμέσως προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, χωρίς να έχουν καταλάβει ότι το κορίτσι τους ήταν εκείνο που καιγόταν ζωντανό μπροστά στα μάτια τους. 

Το πόρισμα του ιατροδικαστή είχε προκαλέσει ανατριχίλα. Σύμφωνα με αυτό, η κοπέλα είναι βιαστεί φύσιν και παρά φύσει, ενώ στη συνέχεια είχε κακοποιηθεί με αιχμηρό αντικείμενο, καθώς στα γεννητικά της όργανα βρέθηκαν δύο μεγάλες τομές. 

Ο ίδιος ο δράστης μετά τη σύλληψή του είπε στους αστυνομικούς ότι μετά τη δολοφονία της κοπέλας πήγε για ύπνο, ενώ το επόμενο πρωί γείτονες τον είδαν να πηγαίνει στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 34χρονη και να υποκρίνεται τον λυπημένο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top