«Μαφία των φυλακών»: Πήραν προθεσμία οι δικηγόροι που συνελήφθησαν

Τι ισχυρίστηκαν στον ανακριτή

Προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα έλαβαν οι δύο δικηγόροι σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα για την υπόθεση με τη «μαφία των φυλακών».

Η αντιτρομοκρατική συνέλαβε το απόγευμα της Πέμπτης δύο δικηγόρους της Αθήνας -έναν άνδρα και μία γυναίκα- με την κατηγορία ότι συμμετείχαν στη λεγόμενη «μαφία των φυλακών».

Αυτή την ώρα βρίσκονται στο γραφείο των ανακριτών. Συνελήφθησαν με την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και φαίνεται πως είχαν σχέσεις με τη μαφία των φυλακών. Πρόκειται για έναν πολύ γνωστό άνδρα δικηγόρο, σε βάρος του οποίου μάλιστα είχε γίνει και απόπειρα δολοφονίας έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη. Αυτός φαίνεται πως έχει συνομιλίες με τον Αρχηγό της Μαφίας και μάλιστα σε τακτά χρονικά διαστήματα του έδινε και χρήματα.

Όσον αφορά τώρα το δεύτερο άτομο, είναι μία γυναίκα δικηγόρος, η οποία είχε υπερασπιστεί ένα από τα μέλη της μαφίας κατά τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας. 

Οι δύο δικηγόροι ισχυρίζονται πως δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση. Μάλιστα ο ένας αναφέρει πως φοβόταν για τη ζωή του και ήταν υπό διαρκή απειλή. 
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top