Παιδόφιλος συλλαμβάνεται εδώ και 20 χρόνια και παραμένει ελεύθερος

Τον εντοπίζουν έξω από σχολεία

Αυλή σχολείου

Ένας παιδόφιλος στην Αττική συλλαμβάνεται εδώ και 20 χρόνια, ενώ παραμονεύει έξω από σχολεία και όμως παραμένει ακόμα ελεύθερος. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος» πρόκειται για έναν 56χρονο, ο οποίος πηγαίνει με το αυτοκίνητό του έξω από σχολεία, φορώντας συνήθως καπαρντίνα και επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις μπροστά στα παιδιά. 

Η δράση του ξεκινά το 1998, όταν συνελήφθη για πρώτη φορά για ασελγείς πράξεις έξω από δημοτικό σχολείο στο Κορωπί. 

Στη συνέχεια άρχισε να πηγαίνει σε σχολεία των νοτίων και δυτικών προαστίων, ενώ στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 συνελήφθη έξω από δημοτικό σχολείο της Γλυφάδας, όπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί να προχωρά σε ασελγείς πράξεις σε κοντινή απόσταση από το σχολείο. 

Τον Μάρτιο του 2018 συνελήφθη ξανά να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα σε μαθητές δημοτικού σχολείου στη Νέα Ιωνία και λίγες μέρες μετά αφέθηκε ελεύθερος και ξεκίνησε να πηγαίνει μέρα παρά μέρα έξω από δημοτικό σχολείο στο Μενίδι. 

Αυτό συνέβη και την περασμένη Πέμπτη, όταν κάτοικοι τον είδαν να προσεγγίζει με το αυτοκίνητό του τα κάγκελα δημοτικού σχολείου στο Μενίδι. Όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς, προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τελικά συνελήφθη και πάλι. 

Ο 56χρονος ισχυρίστηκε ότι πάσχει από βαριά ψυχασθένεια και ομολόγησε ότι τους τελευταίους μήνες έχει πάει σε δημοτικά και νηπιαγωγεία της Αττικής πάνω από 60 φορές. 

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν δύο καπαρντίνες και cd με πορνογραφικό υλικό. 

Ο άνδρας, σύμφωνα με την αστυνομία, φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε μαθήτριες έξω από τα σχολεία ή την ώρα των διαλειμμάτων. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πρόκληση σκανδάλου µε ακόλαστες πράξεις κατά συρροή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα µε πληροφορίες, ο Ι.Μ. οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε να εξεταστεί από ψυχίατρο νοσοκομείου. Ο 56χρονος εξετάστηκε και μετά αφέθηκε ελεύθερος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top