Υπόθεση μαύρης χήρας της Αργολίδας: Η κατάθεση της «γυναίκας – κλειδί»

Κατηγορείται ότι σκότωσε τον καπετάνιο σύζυγό της

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, στο Ναύπλιο,  βρέθηκε πάλι σήμερα η "μαύρη χήρα" της Αργολίδας, που κατηγορείται ότι σκότωσε τον καπετάνιο σύζυγό της. Η κατάθεση μιας γυναίκας που θεωρείται πρόσωπο "κλειδί" ρίχνει φως στην πολύκροτη υπόθεση.

Ντυμένη στα μαύρα, με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο η "μαύρη χήρα της κοιλάδας", όπως την αποκαλούν, περνά ξανά την πύλη του Δικαστηρίου, ανέκφραστη και σιωπηλή...

Πατέρας θύματος: «Αυτή είναι η δολοφόνος»

«Αυτή είναι η δολοφόνος, τώρα αν υπήρχε άλλος μαζί της αυτό θα το πει μόνη της. Αυτή τον σκότωσε», λέει.  

Ιδιαίτερης βαρύτητας θεωρείται η κατάθεση στα δικαστήρια του Ναυπλίου , της φίλης του θύματος, η οποία θεωρείται από πολλούς σαν το τρίτο πρόσωπο της ιστορίας. Η ίδια το αρνείται.

Τον φίλο του καπετάνιου «δείχνει» η Μαύρη Χήρα της Αργολίδας

Αποκλειστικό Star! Το σκεπτικό της απόφασης για τη δολοφονία του καπετάνιου στην Κοιλάδα

Η κατάθεση της «γυναίκας – κλειδί»

«Η σχέση μας με το Θανάση ήταν φιλική και επαγγελματική. Μου εμπιστευόταν τα προβλήματα που είχε στη σχέση με τη σύζυγό του. Ήμουν μπροστά όταν η κατηγορούμενη του μιλούσε παντελώς απαξιωτικά, αποκαλώντας τον μ…κα». 

Πρόεδρος δικαστηρίου: Εκείνος πώς αντιδρούσε; 

«Την κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια!»

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της κατηγορούμενης, πολλά ερωτήματα γεννά το γεγονός πως η 42χρονη φίλη και συνάδελφος του δολοφονημένου καπετάνιου, μέσα σε δύο μήνες είχε ανταλλάξει μαζί του 1760 μηνύματα.

Εισαγγελέας: Πώς λέτε ότι δεν είχατε σχέσεις όταν έχετε ανταλλάξει τόσα πολλά μηνύματα , σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

«Σας επαναλαμβάνω ότι είχαμε έρθει πολύ κοντά με το θύμα, λόγω της κατάστασης που αντιμετώπιζε καθημερινά στο σπίτι του»     

Μαύρη χήρα: «Είμαι αθώα»

Η 38χρονη χήρα επιμένει ότι είναι αθώα για τη δολοφονία του συζύγου της, πουπριν από 5 χρόνια,  είχε βρεθεί νεκρός με δύο σφαίρες -στο κεφάλι και το θώρακα- στην αυλή του σπιτιού φίλου του. Οκτώ μήνες αργότερα φέρεται να παραδέχτηκε το έγκλημα, σε μια ομολογία που, όμως, δεν είχε την υπογραφή της. Μάλιστα η υπεράσπιση έκανε λόγο για κατασκευασμένη ομολογία.  

Αδερφή θύματος: «Τον σκότωσε για να του κλείσει το στόμα»

«Τον σκότωσε για να του κλείσει το στόμα για κάτι που δεν ήθελε να μαθευτεί στο χωριό.

Τα πηγαίνανε καλά μεταξύ τους; 

«Όχι όχι, πάντα καυγάδες και φασαρίες», είπε η αδερφή του θύματος στο δικαστήριο.   

«Υποψιάστηκα τη νύφη μου από τη 2η μέρα της κηδείας, που μου είπε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε. Την καλώ να μας πει ποιός άλλος ήταν μαζί της τη στιγμή του φόνου», λέει ο πατέρας του θύματος.  

«Απόδοση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε μια κατηγορούμενη η οποία δεν έχει ακουμπήσει καν το όπλο του εγκλήματος και δεν είναι καν στον τόπο του εγκλήματος. Ε, αυτό είναι αδιανόητο», λέει ο δικηγόρος της.  

Η 38χρονη κατηγορούμενη,  πρωτόδικα, έχει καταδικαστεί  σε ισόβια κάθειρξη

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top