Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μίκη Θεοδωράκη

Πολύ δύσκολες ώρες για τον μουσικοσυνθέτη

Εδώ και μια εβδομάδα νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Ο Μίκης Θεοδωράκης την περασμένη Τετάρτη μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης αισθάνθηκε έντονη ταχυκαρδία, με αποτέλεσμα τα παιδιά του, Μαργαρίτα και Γιώργος, να τον μεταφέρουν εσπευσμένα κάτω από άκρα μυστικότητα, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso.

Οι γιατροί διέγνωσαν κολπική μαρμαρυγή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η οποία αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή. Παρ’ όλα αυτά, είναι επιφυλακτικοί λόγω του προηγούμενου ιατρικού ιστορικού του, αλλά και της ηλικίας του.

Η κατάσταση του 94χρονου κρίνεται ελεγχόμενη και είναι το ιατρικό προσωπικό είναι καθησυχαστικό απέναντι στην οικογένειά του. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε ο μουσικοσυνθέτης θα πάρει εξιτήριο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας εισήχθη στο νοσοκομείο ο Μίκης Θοεδωράκης όπως γνωστοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης με ανακοίνωση του το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

«Αθήνα, 07 Μαρτίου 2019 - Ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών την 26η Φεβρουαρίου 2019, λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής. Ετέθη σε ενδοφλέβιο φαρμακευτική αγωγή και συνεχίζει νοσηλευόμενος. Εκ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών», αναφέρεται στο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top