Αλυσίδα σούπερ μάρκετ προς υπαλλήλους: «Χαμογελάτε γιατί παίρνετε 300 ευρώ»

Σάλος από την επιστολή προϊσταμένης

Σάλος έχει ξεσπάσει με την πρωτοφανή επιστολή προϊσταμένης γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ προς τους υπάλληλους. Η εταιρεία με ανακοίνωσή της διαχωρίζει τη θέση της ενώ αντιεξουσιαστές απειλούν με επιθέσεις την εταιρία. 

 «Χαμογελάτε γιατί παίρνετε 300 ευρώ». Αυτή ήταν η παρότρυνση της περιφερειακής διευθύντριας της επιχείρησης προς τους υφισταμένους της. 

Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν:

➤ Επειδή έχετε δουλειά

➤ Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 ευρώ θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).

Μεμονωμένο περιστατικό η ανακοίνωση

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε η εταιρία έβγαλε ανακοίνωση προκειμένου να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. 

Σε συνέχεια της σχετικής ανάρτησης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο και μεμονωμένο περιστατικό δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10700 εργαζομένων της εταιρείας. 

Απειλές από αντιεξουσιαστές

Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιεξουσιαστές απειλούν να τα κάνουν γυαλιά καρφιά. Πριν περίπου ένα χρόνο μάλιστα το είχαν κάνει πράξη. 

"Σε συνέχεια της άθλιας ανακοίνωσης της εταιρείας σας θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να μην χαμογελάτε καθόλου από δω και πέρα.Επειδή μπορεί να φάτε χαστούκια(για αυτούς που θα πουν ότι τα χαστούκια είναι βία θυμίζω ότι το χαστούκι σε σχέση με κλοτσιές είναι 100% λιγότερο)", είπαν σε ανακοίνωσή τους. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top