Συγκινητική επιστολή για τους γιατρούς του ΚΑΤ- Έσωσαν τον γιο του

Την απέστειλε ο φρούραρχος της Βουλής

Μία συγκινητική επιστολή απέστειλε ο φρούραρχος της Βουλής, στη διοίκηση του νοσοκομείου ΚΑΤ, για τους γιατρούς που φρόντισαν τον γιο του μετά από σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα. 

Ο 20χρονος παίχτης του Αχαρναϊκού, ο οποίος πλέον έχει πάρει εξιτήριο και αναρρώνει, τραυματίστηκε στο τέταρτο περίπου λεπτό του αγώνα, όταν πάνω στη διεκδίκηση της μπάλας, το γόνατο του αντιπάλου τον βρήκε στον θώρακα στο ύψος της καρδιάς. Είναι η σκηνή που βλέπετε… 

Φορείο έβγαλε τον ποδοσφαιριστή από τον αγωνιστικό χώρο με χειροκροτήματα από την εξέδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο ΚΑΤ. Μετά από 15 ημέρες νοσηλείας, ο πατέρας του, υποστράτηγος Κωνσταντίνος Κυριαζόπουλος, φρούραχος της Βουλής, έστειλε μια ευχαριστήρια επιστολή με αποδέκτες, τον πρόεδρο της Βουλής, τον υπουργό υγείας και τον διοικητή του ΚΑΤ. 

Η επιστολή του

«Η επιστολή μου αποτελεί καθήκον καθόσον τα πολλά χρόνια των μνημονίων, τόσο το νοσηλευτικό προσωπικό και κυρίως το ιατρικό προσωπικό, αποτελούν αναγέννηση και ανάταση για μία καλύτερη κοινωνία». 

Ο κ.Κυριαζόπουλος τόνισε ότι η παραμικρή καθυστέρηση θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη ζωή του γιου του, Γιάννη.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top