Κρανίδι: Ο 30χρονος Θοδωρής κάηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Τον αποκαλούσαν “γητευτή των αλόγων”- Ίππευε από μικρό παιδί

Μπροστά στα μάτια του πατέρα του κάηκε από ηλεκτροπληξία, ένα παλικάρι στο Κρανίδι Αργολίδας. Άφησε πίσω του δύο μικρά παιδιά και μια νεαρή σύζυγο, η οποία είναι σε κατάσταση σοκ. Τον αποκαλούσαν “γητευτή των αλόγων”, καθώς από μικρός ίππευε.  

Κάθε φορά που άκουγαν τον καλπασμό του αλόγου γυρνούσαν να δουν τον 30χρονο Θοδωρή. "Γητευτή των αλόγων" τον αποκαλούσαν στο Κρανίδι. Σήμερα οι δικοί του άνθρωποι τον αποχαιρέτησαν για πάντα.

«Ήταν εργατικό παιδί, οικογενειάρχης. Τις καλές ημέρες πέρναγε με το άλογο από εδώ…» λέει κάτοικος της περιοχής.

Καιγόταν μπροστά στα μάτια του πατέρα του 

Η γυναίκα του δεν μπορεί να ψελλίσει λέξη από χθες που έμαθε τα κακά μαντάτα. Ο άνθρωπος της έφυγε από ηλεκτροπληξία κι εκείνη έμεινε μόνη της να μεγαλώνει τα δυό τους παιδιά ηλικίας ενός και τριών ετών. Σε σοκ είναι και οι γονείς του. Ο πατέρας του, είδε τον γιο του να καίγεται μπροστά στα μάτια του, χωρίς να μπορεί να τον βοηθήσει. 

Ο άτυχος Θοδωρής βρισκόταν στο κτήμα του, στην περιοχή Καταφύκι στο Κρανίδι. Μαζί με τον πατέρα του και έναν φίλο του εκτελούσαν χωματουργικές εργασίες, όταν ξαφνικά ακούμπησε στο μεταλλικό επίτονο μιας κολόνας της ΔΕΗ, τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης, πάνω από 20.000 VOLT και βρήκε τραγικό θάνατο. 

«Άξιος, είχε μεγάλο πάθος με τα ζωντανά και είναι αμαρτία που χάθηκε αυτό το παλικάρι» λέει κάτοικος της περιοχής.

«Αγόρασε ένα λευκό άλογο για την κόρη του κι ένα μαύρο για τον γιο του»

Εδώ τον βλέπετε στην Ιππική Συνάντηση Διομήδεια. Από μικρό παιδί ίππευε. Είχε 6 άλογα και το κτήμα του το επισκεπτόταν καθημερινά κόσμος για να δει από κοντά τα όμορφα τετράποδα. Μάλιστα, ο 30χρονος είχε πάρει μετάλλια από ιππικούς αγώνες στους οποίους συμμετείχε. 

«Έπαιρνε μέρος σε αγώνες που γινόταν και εδώ και έξω. Έχει πάρει ένα άλογο όταν γεννήθηκε το πρώτο του αγοράκι ο Βασίλης και μετά πήρε άλλο ένα όταν γεννήθηκε το κορίτσι. Για να τα έχει για τα παιδιά από την αρχή. Έχει πάρει ένα άσπρο άλογο για το κοριτσάκι και ένα μαύρο για το αγοράκι» λέει κουμπάρος του 30χρονου Θοδωρή.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top