Θρήνος στα Τρίκαλα για τη 16χρονη Ευαγγελία - Έχασε τη ζωή της από ίωση

Νοσηλευόταν με υψηλό πυρετό - Πέθανε από οξεία ιογενή μυοκαρδίτιδα

Ένα κορίτσι μόλις 16 ετών κατέληξε από ίωση, ενώ νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας.  Ένα όμορφο, γελαστό κορίτσι με όρεξη για ζωή ήταν η Ευαγγελία. Μπήκε στο νοσοκομείο στις 20 Φεβρουαρίου με 38,5 πυρετό και συμπτώματα ίωσης. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η μαθήτρια της Β’ λύκειου, που λάτρευε το μπάσκετ, κατέληξε στην εντατική τα ξημερώματα, στο νοσοκομείο Τρικάλων, μετά από οξεία ιογενή μυοκαρδίτιδα. 

«Από γρίπη ξεκίνησε, από πυρετό και κατέληξε εκεί που κατέληξε. Δεν είχε κανένα πρόβλημα με την καρδιά της. Μια χαρά φαινόταν το κορίτσι. Και ξαφνικά υποτροπίασε σ' ένα βράδυ. Στις 5 το πρωί» λέει ο πατέρας της 16χρονης.

ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ

Οι συμμαθητές της είναι συγκλονισμένοι. Το ίδιο και οι γονείς της, αλλά και ο αδελφός της που φοιτά στη Γ’ Λυκείου!
«Επρόκειτο για ένα παιδί ιδιαίτερα ζωντανό, δεν περνούσε απαρατήρητο. Πανέξυπνο παιδί, ζωηρό παιδί με πολλά ενδιαφέροντα, παιδί που διεκδικούσε τα πάντα» λέει ο διευθυντής του λυκείου της.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΕΛΠΝΟ:ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ Η ΓΡΙΠΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ

«Και όλο τον επόμενο μήνα οπωσδήποτε και στις αρχές ίσως του Απριλίου θα έχουμε περιστατικά γρίπης και δυστυχώς θα υπάρχουν και συμπολίτες μας που δε θα τα καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα» δήλωσε στο news247 o Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ,  Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ.
H κηδεία της άτυχης μαθήτριας θα γίνει στο χωριό της, στον Λόγγο Τρικάλων.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top