Αυτός είναι ο 43χρονος που εκβίαζε μαθήτρια με γυμνές φωτογραφίες

«Εισέβαλε στο σπίτι μου και πήγε να με πνίξει», λέει η μητέρα της

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία σε έναν 43χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι επί δύο χρόνια ασελγούσε σε βάρος 17χρονης με νοητική υστέρηση. 

Η μητέρα της κοπέλας, αλλά και η ίδια η 17χρονη μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψαν τον εφιάλτη που έζησαν τα δύο τελευταία χρόνια, καθώς, όπως καταγγέλλουν, ο 43χρονος τις απειλούσε ότι θα τις σκοτώσει. 

Όλα ξεκίνησαν το 2017, όταν το κορίτσι ήταν 15 ετών. Ο άνδρας της έστειλε μήνυμα και της παρουσιάστηκε ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ετών 38. 

Οι δυο τους άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα, βγήκαν για καφέ και έκαναν σχέση. Σύμφωνα με τη 17χρονη, ο άνδρας ήταν αρραβωνιασμένος, στην ίδια όμως έλεγε ότι η κοπέλα με την οποία έμενε μαζί ήταν η αδελφή του. Πολλές φορές μάλιστα την είχε πάει στο σπίτι του, όταν βέβαια η αρραβωνιαστικιά του απουσίαζε. 

O 43χρονος εμφανιζόταν στη 17χρονη ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού - φωτογραφία: Ελληνική Αστυνομία

Κάποια στιγμή ο άνδρας ζήτησε από την ανήλικη γυμνές της φωτογραφίες και μετά την εκβίαζε ότι θα τις δημοσιεύσει στο διαδίκτυο. Είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να απειλήσει το κορίτσι ότι θα την σκοτώσει με το όπλο του αν πει στους γονείς της για τη σχέση τους. 

Η μαθήτρια τρομοκρατήθηκε και δεν είπε τίποτα για τη σχέση της στη μητέρα της, όμως κάποια στιγμή της αποκάλυψε όλη την αλήθεια. 

Η μητέρα του ζήτησε να διακόψει τη σχέση με την κόρη της, λέγοντάς του ότι η διαφορά ηλικίας τους είναι μεγάλη. Εκείνος όμως δεν άκουγε τίποτα. Της έλεγε ότι είναι ερωτευμένος και ότι θέλει να προσέχει και να φροντίζει την κόρη της.

Παράλληλα, όπως ισχυρίστηκε η μητέρα, επηρέαζε αρνητικά το κορίτσι και οι καυγάδες στο σπίτι είχαν γίνει καθημερινότητα. Ένα βράδυ ο 43χρονος εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας σε έξαλλη κατάσταση, άρπαξε τη μητέρα από τον λαιμό, την έβρισε χυδαία και δε δίστασε να ρίξει χαστούκι στον μικρότερο αδελφό της 17χρονης.

Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η μητέρα βλέποντας παράλληλα και τις εξελίξεις στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη αποφάσισε και κατέθεσε μήνυση εναντίον του. 

Ο 43χρονος συνελήφθη και είναι προφυλακιστέος στις φυλακές Τρίπολης, αλλά αρνείται όλες τις κατηγορίες. Τα στοιχεία του έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία μετά από εντολή της εισαγγελίας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top