Υπόθεση Τοπαλούδη: Οι κατηγορούμενοι θα εξεταστούν από ψυχίατρο

Ειδικός θα αποφανθεί αν είχαν εξάρτηση από ουσίες

Δείτε στο video από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", τις νέες, σοκαριστικές φωτογραφίες από το εξοχικό της Λίνδου

Τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον 21χρονο Ροδίτη και τον 19χρονο Αλβανό, παρήγγειλε χθες Δευτέρα, η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου.

Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, μετά την απολογία τους στις 7 Δεκεμβρίου του 2018, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Νέα μαρτυρία για τον Ροδίτη: «Κυνηγούσε κορίτσια» λέει φίλος του

Αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», μετά την υποβολή σχετικών αιτημάτων, η ανακρίτρια Ρόδου παρήγγειλε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης σε ψυχίατρο του καταστήματος κράτησης Γρεβενών, οποίος περιλαμβάνεται σε κατάλογο πραγματογνωμόνων του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Η Ελένη προσπάθησε να ξεφύγει; Τι μαρτυρούν νέες φωτογραφίες

Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: «Σκότωσαν την κόρη μου όπως την Τοπαλούδη»

Σκοπός είναι να τους εξετάσει και να αποφανθεί με αιτιολογημένη έκθεσή του, σχετικά με την ψυχική και διανοητική κατάστασή τους, αν πάσχουν από κάποια ψυχιατρική πάθηση, η οποία επιδρά στον καταλογισμό τους, καθώς και για τον δείκτη νοημοσύνης τους. 

Παράλληλα, ο ίδιος πραγματογνώμονας έχει εντολή να διενεργήσει όποια ιατρικώς ενδεδειγμένη μέθοδο κρίνει ο ίδιος για να αποφανθεί για τυχόν εξάρτησή τους από διάφορες ουσίες ναρκωτικές ή μη.

Η Ελένη Τοπαλούδη που βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια των δύο φερόμενων ως δραστών

Σοκάρουν οι φωτογραφίες μέσα από το εξοχικό του μαρτυρίου

Την ίδια στιγμή, σοκ προκαλούν οι νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο μέσα από το εξοχικό στη Ρόδο, όπου έζησε μαρτυρικές στιγμές η Ελένη Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Γιώτας Κηπουρού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι εικόνες μέσα από το σπίτι θυμίζουν ταινία τρόμου, καθώς υπάρχουν παντού κηλίδες αίματος.

Όπως θα δείτε και στο video, κηλίδες εντοπίστηκαν στον χώρο της κουζίνας, στο πόμολο συρταριού αλλά και κάτω από τον πάγκο.

Επίσης αίμα βρέθηκε στον χώρο του μπάνιου, το ταβάνι, την κουρτίνα του μπάνιου αλλά και το καλαθάκι των αχρήστων. Κηλίδες εντοπίστηκαν ακόμα και στο χολ του σπιτιού.

Τα ευρήματα αυτά, «δείχνουν» ότι είτε η 21χρονη φοιτήτρια προσπαθούσε να ξεφύγει από τους φερόμενους ως δράστες, είτε εκείνοι την είχαν αγγίξει και στη συνέχεια έπιασαν άλλα σημεία του σπιτιού, αφήνοντας παντού το αίμα της.

Το τι ακριβώς από τα δύο συνέβη δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο, καθώς η σκηνή του εγκλήματος ήταν αλλοιωμένη, επειδή καθαρίστηκε στη συνέχεια.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top