Αποκλειστικά στο STAR η ανιψιά της ηλικιωμένης που πέθανε μετά από ληστεία

«Έδεσαν, φίμωσαν και γρονθοκόπησαν τη θεία μου»

Την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο άφησε ηλικιωμένη γυναίκα η οποία έπεσε θύμα ληστών. Οι αδίστακτοι κακοποιοί την έδεσαν, τη φίμωσαν και τη χτύπησαν στο κεφάλι, όπως καταγγέλλει η ανιψιά της αποκλειστικά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

«Έλα Στεφανούλα γιατί με κατασκοτώσανε...». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της άτυχης ηλικιωμένης στην ανιψιά της, λίγα λεπτά αφότου κατάφερε να λυθεί. Τα χέρια της μαρτυρούν τον εφιάλτη που έζησε το βράδυ του Σαββάτου απλό 3 κακοποιούς που εισέβαλλαν στο σπίτι της στη Σητεία Κρήτης.

«Έδεσαν, φίμωσαν και γρονθοκόπησαν τη θεία μου»

«Της έσερναν τις κουβέρτες και ξυπνάει. Βλέπει 3 κουκουλοφόρους και τους λέει "Ωρε σκύλοι ποιοι είστε;”. Δένουν το στόμα της πρώτα. Αυτή πρόλαβε και δάγκωσε στον δάχτυλο στον έναν. Μετά τις έδεσαν τα χέρια ,τις έδεσαν τα πόδια» περιγράφει η Στεφανία Αχλαδιανάκη, ανιψιά του θύματος.

Οι κακοποιοί δεν έμειναν μόνο εκεί .Σύμφωνα με την ανιψιά  της, τη γρονθοκόπησαν άγρια.

«Όταν τον δάγκωσε στο δάχτυλο , της έδωσε μια γροθιά στο κεφάλι για να του αφήσει το δάχτυλο».

Οι δράστες αφού βασάνισαν την ηλικιωμένη και της άρπαξαν 5.000 ευρώ τράπηκαν σε φυγή. Λίγες ώρες μετά η 88χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο. Οι αρχές κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια. Φως στο τι πραγματικά συνέβη θα ρίξει η νεκροψία  - νεκροτομή.

Στο στόχαστρο κακοποιών οι ηλικιωμένοι – Στο ΑΤΜ με συνοδεία

Οι ηλικιωμένοι  πέρα από τη μοναξιά τους έχουν να αντιμετωπίσουν και τα χτυπήματα των κακοποιών. Η κυριά Μαρία τους τελευταίους μήνες πάει στο ΑΤΜ πάντα με κάποιον δικό της άνθρωπο. Φοβάται και τη σκιά της. 

«Εννοείται δεν ξέρεις ποιος είναι αριστερά δεξία. Εμένα δε μου έχουν αφήσει τίποτα. Με έχουν κατακλέψει στον δρόμο»
Πριν λίγο καιρό έπεσε θύμα ληστείας για πολλοστή φορά.

«Μου έριξαν σπρέι , μου άρπαξαν μέχρι και τη βέρα»

Οι ηλικιωμένοι στο έλεος της εγκληματικότητας

Οι ηλικιωμένοι είναι για τους κακοποιούς τα εύκολα θύματα. Κάποιοι προσπαθούν να προστατευτούν με μπαστούνια και άλλοι μετατρέπουν τα σπίτια τους σε φυλακές. Όλοι όμως ζητάνε ένα πράγμα. Περισσότεροι αστυνόμευση.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top