Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέες αποκαλύψεις για τον 19χρονο Αλβανό

Τι λένε μαθήτριες από το Λύκειο της Ρόδου που πήγαινε

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Οι εικόνες από το σπίτι όπου, ξεκίνησε να γράφεται ο επίλογος της ζωής της σοκάρουν, ενώ νέα στοιχεία για τις απειλές που δεχόταν η κοπέλα, μαρτυρούν τον εφιάλτη που ζούσε.

Σε αυτές φαίνεται η κουζίνα, όπου οι δύο κατηγορούμενοι διασκέδαζαν πριν από τη δολοφονία της Ελένης. Πάνω στο τραπέζι τασάκια, τσιγάρα, αναπτήρες, άδεια ποτήρια κι ένα μπουκάλι βότκα... Μέσα στο μπάνιο ο κουβάς με τη σφουγγαρίστρα και πανιά καθαρισμού. Όπως έχουν ομολογήσει οι δύο νεαροί, μετά την... τελευταία πράξη του φονικού στην παραλία, επέστρεψαν στο σπίτι προσπαθώντας να εξαφανίσουν κάθε ίχνος της αποτρόπαιας πράξης τους.  

Ανησυχία για το μοντέλο με την κόκα - Δεν έχει μιλήσει με τους δικούς της!

«Έπρεπε να φεύγεις μακριά…»
Οι μαρτυρίες των καθηγητών των δύο κατηγορουμένων σκιαγραφούν την προσωπικότητά τους, με τον πιο μελανό τρόπο. Η διευθύντρια του Λυκείου, από όπου αποφοίτησε το 2017, ο 19χρονος Αλβανός, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όταν μαθεύτηκε η δολοφονία της κοπέλας, ήρθαν στο γραφείο μου κορίτσια από το σχολείο και μου είπαν: Από τον Α... έπρεπε να φεύγεις μακριά. Παρενοχλούσε επίμονα και για πολύ καιρό διάφορα κορίτσια, μέσω messenger στο Facebook».

Την απειλούσαν με ροζ βίντεο  
Η Ελένη Τοπαλούδη πριν από περίπου ένα χρόνο είχε πάει στην αστυνομία με τις φίλες της, όχι για να καταγγείλει βιασμό, αλλά για να σταματήσει τρεις νεαρούς που την εκβίαζαν με τη δημοσιοποίηση ροζ βίντεο.

Η μαρτυρία του αστυνομικού που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ρεπότερ του STAR Τασούλα Παπανικολάου, περιγράφει τον... απειλητικό εφιάλτη που στοίχειωνε τη ζωή της: «Δεν ήξερε τα στοιχεία των τριών αυτών ατόμων, προκειμένου να τους εντοπίσουμε, όπως της ζητήσαμε. Έκανε όμως προσπάθεια μαζί με τις φίλες της, να εντοπίσουν τον ένα εκ των τριών, μέσω της εφαρμογής Facebook. Εντόπισαν κάποιο άτομο, που κατά μεγάλη πιθανότητα πίστευαν πως ήταν αυτός». 

Η υπόθεση έμεινε εκεί. Ίσως επειδή η Ελένη φοβόταν τους νεαρούς που είχαν μετατρέψει τη ζωή της σε...κόλαση!  

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top