Κλήση για προανάκριση έλαβε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Μετά τη διαμαρτυρία έξω από το Μαξίμου

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το θερμό επεισόδιο που είχε ο Παύλος Πολάκης με τους δημοσιογράφους,σε εκδήλωση εγκαινίων στον Ερυθρό Σταυρό

Κλήση για προανάκριση έλαβε χθες Τετάρτη ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, μετά την κινητοποίηση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, «γιατί διασαλεύσαμε την τάξη στη χώρα».

Μιλώντας στον «ΘΕΜΑ 104,6», ο Μιχάλης Γιαννακός σχολίασε την επίθεση του Παύλου Πολάκη σε κάμερες και δημοσιογράφους, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.«Αντί να είσαι ταπεινός και να ζητάς και καμια συγγνώμη, έχουν ξεσαλώσει. Νομίζω ότι πρέπει να πεθαίνουμε στα νοσοκομεία και να τους λέμε κι ευχαριστώ».

Επίθεση Πολάκη σε δημοσιογράφους: Ποιους χαρακτήρισε τσόλια;

Μάλιστα προανήγγειλε αγωγή στον Υπουργό Υγείας, λέγοντας ότι «θα δώσω εντολή στην δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή στον Πολάκη γιατί αυτά που είπε είναι πραγματικά ντροπιαστικά για υπουργό. Δέχομαι μηνύματα από συνεργάτες μου που αισθάνονται οργή για όσα είπε ο Πολάκης. Τα χρήματα θα τα δώσουμε στο σύστημα υγείας».

Σχολιάζοντας μάλιστα το αίτημα του Παύλου Πολάκη να δείχνουν οι δημοσιογράφοι τα εγκαίνια και όχι τα προβλήματα, ο Μιχάλης Γιαννάκος είπε ότι «εκφράζει ολοκληρωτικές απόψεις. Τα εγκαίνια τα έπαιζαν στα επίκαιρα επί Χούντας. Είναι δυνατόν να λέει κάτι τέτοιο ο υπουργός και να υποστηρίζει ότι είναι δημοκράτες;».

Τέλος, τόνισε ότι «σήμερα στη λίστα αναμονής για ΜΕΘ είναι 60 άτομα. Κάθε ημέρα εξυπηρετούνται 5 ασθενείς διασωληνωμένοι σε απλούς θαλάμους. Η Δυτική Ελλάδα με 700.000 πληθυσμό έχει 25 κλίνες ΜΕΘ, ούτε στην Ουγκάντα δεν συμβαίνει αυτό».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top