Καρδίτσα: «Ειδοποίησε την αστυνομία. Σκότωσα τη γυναίκα μου»

Βρήκαν την άτυχη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 51χρονης στο Αγναντερό Καρδίτσας από τον σύζυγό της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews, χθες λίγο μετά τις 10 το βράδυ πήγε σε γειτονικό συγγενικό του σπίτι, συγκεκριμένα σε μια θεία του και της είπε σε κατάσταση αμόκ: «Ειδοποίησε την Αστυνομία, γιατί σκότωσα τη γυναίκα μου».

Ο φερόμενος ως δράστης ήταν παντρεμένος με το θύμα, είχαν δύο κόρες και το τελευταίο διάστημα ήταν σε διάσταση. Εκείνος έμενε στο σπίτι τους στο Αγναντερό και η σύζυγός του στην Καρδίτσα.

Μαρτυρίες από τους γείτονες στο χωριό λένε ότι ο δράστης επανειλημμένα στο παρελθόν είχε δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα με τον πατέρα του. Ήταν οδηγός σε ξυλαποθήκη στην Καρδίτσα αλλά αυτόν τον καιρό δεν εργαζόταν.

Ακόμη έγινε γνωστό ότι το θύμα είχε ένα παλιό σπίτι στο Αγναντερό όπου είχε μαζέψει τουλάχιστον 20 σκυλιά. Για να τα ταΐζει, πηγαινοέρχονταν καθημερινά από την Καρδίτσα και κάποιες από αυτές τις φορές πήγαινε στο σπίτι του εν διαστάσει συζύγου της.

Τέλος, μαρτυρίες από το χωριό αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε από χρόνια ψυχολογικά προβλήματα.

Καρδίτσα: Έσφαξε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top