Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενος και για δεύτερο βιασμό ο 20χρονος Αλβανός

Εμφανίσθηκε τη Δευτέρα στον ανακριτή

Προσωρινά κρατούμενος και για τον βιασμό της 19χρονης με αναπηρία κρίθηκε τη Δευτέρα ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής,  ο οποίος κρατείται στις φυλακές Γρεβενών κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. 

Νέα μαρτυρία για τον 19χρονο Αλβανό: «Έπαιρνε κοριτσάκια και τα βίαζε»

Ο νεαρός μετήχθη σήμερα στη Ρόδο και πέρασε την πόρτα του ανακριτή, ώστε να δώσει αναλυτική κατάθεση σχετικά με τις νέες κατηγορίες που τον βαραίνουν για τον βιασμό μια ακόμα κοπέλας, τρεις μόλις μέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας. 

Μαρτυρία “φωτιά” για Τοπαλούδη: «Τη βίασαν δυο άνδρες, έτρεμε σαν το ψάρι»

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης μετά και την καταγγελία της 19χρονης που κατέθεσε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο μαζί και με έναν νεαρό Ρομά, λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. 

Ρόδος: «Κλείδωσαν την αδερφή μου στο αυτοκίνητο και τη χτύπησαν»

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018, οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να παρέσυραν την κοπέλα, η οποία αντιμετωπίζει αναπηρία κατά 67%, στην παραλιακή περιοχή Ενυδρείο, και να τη βίασαν.

Τι υποστήριξε ο νεαρός Ρομά

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Ρομά είπε στους αστυνομικούς λίγο μετά τη σύλληψή: «Ο … κατέβασε το παντελόνι του και έκατσε στην άμμο. Η … έλεγε συνέχεια άσε με να φύγω. Αυτός της βαρούσε σφαλιάρες στο πρόσωπο, την έπιασε από τα μαλλιά και την ανάγκασε να…. Μετά ο … ξάπλωσε την … μπρούμυτα στην άμμο, ενώ αυτή αντιστεκόταν με τα χέρια της. Η … έλεγε αφήστε με να φύγω και ο … της έλεγε πέντε λεπτά, πέντε λεπτά. Πήγα κοντά της προσπάθησα να της κατεβάσω το παντελόνι της αυτή δεν ήθελε και προσπάθησε με τα χέρια της να με σταματήσει, αλλά της κράτησε τα χέρια ο … και τελικά το κατέβασα».

Μαρτυρία-σοκ για τον 19χρονο Αλβανό: «Της βάραγε σφαλιάρες»

Γιατί δεν ανοίγουν τα laptop των κατηγορούμενων για τη δολοφονία Τοπαλούδη

Αδυναμία στο να ανοίξουν τα laptop του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού, πρωταγωνιστών του στυγερού εγκλήματος της Ρόδου, με θύμα την Ελένη Τοπαλούδη, έχουν οι αρμόδιες αρχές.

«Δεν μπορεί να ανοίξει ένα laptop αν είναι κρυπτογραφημένο, Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να το ανοίξει αν έχει γίνει κρυπτογράφηση υψηλού βαθμού», δήλωσε στο Star ο Μανώλης Σφακιανάκης, Πρ. Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top