Με κάθε μέσο φτάνουν στην Αθήνα διαδηλωτές από όλη την Ελλάδα

Η Μακεδονία ....μετακομίζει στην Αθήνα!

Η Μακεδονία ....μετακομίζει στην Αθήνα! Με λεωφορεία, αυτοκίνητα και τρένα, με σημαίες στα χέρια οι Βορειοελλαδίτες έρχονται για να διαδηλώσουν τη διαφωνία τους στη Συμφωνια των Πρεσπών. 

Από το πρωί άρχισε να στήνεται η εξέδρα για το συλλαλητήριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 2 το μεσημέρι έδω στο Σύνταγμα. Άνθρωποι από κάθε γωνιά της χώρας και κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα θα ταξιδέψουν απόψε ώστε αύριο το πρωί να βρίσκονται στην Αθήνα και να διαδηλώσουν για τη Μακεδονία. 

ΜΕ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΕ ΙΧ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 

Από το πρωί αυτοκίνητα εθελοντών με τοποθετημένα μεγάφωνα πήγαιναν από γειτονιά σε γειτονιά και καλούσαν τους Αθηναίους να δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο. 

ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΝΟΥ

"Και αυτό το συλλαλητήριο και το προηγούμενο το το χρηματοδότησαν οι ομογενείς μας. Υπάρχουν ομιλητές, ένας από αυτούς είναι ο Κρις Σπύρου πρώην Γερουσιαστής και πρωην πρόεδρος της Βουλής του Νιου Χαμασάιρ, ένας εκπρόσωπος από το Άγιο όρος και η Αφροδίτη Μάνου. Οι άλλοι θα ανακοινωθουν αργότερα", δήλωσε ο Μιχαήλ Πάτσικας, συντονιστής επιτροπής αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ 2.000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

2.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός ενώ θα χρησιμοποιηθούν drones και ελικόπτερα της αστυνομίας ώστε να μεταδίδουν εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΖΗΤΑ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Αίσθηση προκάλεσε η επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ζητά τη διενέργεια δημοψηφίσματος, ενώ επισημαίνει ότι ήδη βουλευτές και αξιωματούχοι των Σκοπίων παραβιάζουν ακόμα και τη Συμφωνία των Πρεσπων. 

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Υπέρ της διενέργειας δημοψηφίσματος τάσσονται πολλοί καλλιτέχνες, σύμφωνα με τις διαδοχικές αναρτήσεις της Αφροδίτης Μάνου στο Facebook.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Θοδωρής Αθερίδης.  

ΠΑΤΕΡΑΣ Κ. ΚΑΤΣΙΦΑ: "ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ"

Στην Αθήνα για το συλλαλητήριο θα φτάσουν φίλοι αλλά και η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Μαζί τους θα έχουν την επικηρυγμένη ελληνική σημαία του 35χρονου. Μετά την δολοφονία του έχει γίνει κόκκινο πανί για το Αλβανικό παρακράτος. Με αυτή τη σημαία διαδήλωνε τον περασμένο Φεβρουάριο ο Κωνσταντίνος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top