Έρχεται πιο επικίνδυνο κύμα κακοκαιρίας την Τετάρτη

Πού θα έχουμε πυκνή χιονόπτωση και σφοδρές βροχοπτώσεις

Η σημερινή μέρα θα είναι μία… ανάπαυλα από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Τηλέμαχος», καθώς από αύριο Τετάρτη έρχεται ένα πιο επικίνδυνο κύμα κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, από το πρωί της Τετάρτης περιμένουμε σφοδρές χιονοπτώσεις, ενώ στη συνέχεια  καιρός θα το «γυρίσει» σε έντονες χιονοπτώσεις.

Κλειστά και αύριο τα σχολεία σε αρκετές περιοχές

Φωτογραφίες: Χιόνισε σε όλη την Αθήνα – Στα λευκά ντύθηκε η πόλη

Το νέο κύμα κακοκαιρίας, θα φέρει πυκνή πυκνή χιονόπτωση σε Δυτική Στερεά, Πελοπόννησο, Ήπειρο, όπου μέσα στην ημέρα, λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις, όπως είπε ο Γιάννης Καλλιάνος στο «Θέμα 104,6».

«Έχει εγκλωβιστεί ψύχος στη χώρα και αυτο το φαινόμενο δυσκολεύει την κατάσταση τις επόμενες ημέρες.

Ρεκόρ παγετού! Πού έδειξε -21 ο υδράργυρος;

Με τζιπ η αλλαγή της φρουράς στο Σύνταγμα (φωτορεπορτάζ)

«Οι πρωινές ώρες της Τετάρτης θα είναι δύσκολες πολύ. Θα έχουμε πυκνό χιόνι και μετά θα "γυρίσει" ο καιρός και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις», σημείωσε. 

Ρομαντικός ο «Τηλέμαχος» - Viral το φιλί ζευγαριού στον χιονισμένο Διόνυσο

Όσο για τις χιονοπτώσεις που έπληξαν την Αττική από το απόγευμα της Δευτέρας; Ο Γιάννης Καλλιάνος εξήγησε ότι θα συνεχιστούν στα βόρεια μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης, ωστόσο στα υπόλοιπα τμήματα της Αττικής, νότια και κεντρικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Το χιόνι θα λιώσει, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 4 με 5 βαθμούς. Παγωμένος καιρός  χωρίς χιόνι».

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top