Το STAR σε Εύβοια- Ελάτη- Πάρνηθα! Βελτιώνεται ο καιρός ανήμερα των Φώτων

Έρχεται όμως νέο κύμα κακοκαιρίας τη Δευτέρα

Πολλά είναι ακόμη τα προβλήματα που αφήνει πίσω της η κακοκαιρία «Σοφία». Οι δημοσιογράφοι του Κεντρικού Δελτίου του STAR, Λάμπρος Δεμερτζής, Μαρία Κορώνα και  Άρης Λάμπος περιγράφουν τις συνθήκες στην Εύβοια, την Ελάτη και την Πάρνηθα αντίστοιχα. Την ίδια ώρα, ο μετεωρολόγος Μανώλης Ανανδρανιστάκης μάς ενημερώνει για τις καιρικές συνθήκες που αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Εύβοια

Στη Βόρεια Εύβοια, τα χωριά Ιστιαία, Κοκκινομηλιά και Δάμια αντιμετωπίζουν αρκετές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος. Στη Στενή Ευβοίας υπάρχουν σημεία στα οποία δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν εκχιονιστικά μηχανήματα. Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζουν όμως αρκετά χωριά γύρω από την Κύμη Ευβοίας. 

Ελάτη

Στους -10 βαθμούς Κελσίου έχει φτάσει ο υδράργυρος στην Ελάτη Τρικάλων. Στην κατάψυξη όμως βρίσκεται όλη η Θεσσαλία, αφού σε Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο η θερμοκρασία κυμαίνεται στους -7 βαθμούς Κελσίου. Περισσότερα από 300 εκχιονιστικά μηχανήματα ρίχνουν δεκάδες τόνους αλάτι. Στο Πήλιο λύγισαν δέντρα από το βάρος του χιονιού. Χθες, έξι νεαροί εγκλωβίστηκαν με το όχημα τους στην Ανεμούτσα Βόλου.

Πάρνηθα

Κλειστός παραμένει ο δρόμος στην Πάρνηθα στο ύψος του τελεφερίκ. Ο υδράργυρος στην Πάρνηθα δείχνει -6 βαθμούς Κελσίου. 

Επιδείνωση του καιρού τη Δευτέρα

Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού αναμένεται ανήμερα των Φώτων. Η θερμοκρασία θα ανέβει 3-4 βαθμούς, αν και το πρωί θα έχει παγωνιά. 

Τη Δευτέρα αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας που θα επηρεάσει κυρίως την ανατολική Ελλάδα. Το πρωί θα σημειωθούν βροχές στο νότιο Ιόνιο και νότιο Αιγαίο, θα αρχίζει να χιονίζει πριν το μεσημέρι στη Χαλκιδική, τις Σποράδες, τη Μαγνησία, τη Φθιώτιδα, την Εύβοια και τη Βοιωτία. Το απόγευμα προς βράδυ θα χιονίσει στην Αθήνα, τα ορεινά βόρειας και ανατολικής Πελοποννήσου και της Κρήτης.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top