Το έσκασε από τα κρατητήρια ένας από τους ληστές των ΕΛΤΑ στα Βίλια

Κατάφερε να κόψει τα κάγκελα και να βγει από το κελί

ληστης βιλια

Μέσα από τα κρατητήρια της ασφάλειας Δυτικής Αττικής το έσκασε ληστής που είχε πάρει μέρος στην αιματηρή ληστεία των Βιλίων, στα τέλη του Νοεμβρίου.

Το περισταστικό συνέβη λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών Αττικής, Βασίλη Ντούμα, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, στην απόδραση πήραν μέρος δύο κρατούμενοι, ωστόσο κατάφερε να ξεφύγει μόνο ο ληστής των Βιλίων, ο οποίος έκοψε τα κάγκελα και βγήκε από το κελί.

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την απόδραση αλλά κατάφεραν να ακινητοποιήσουν μόνο τον συνεργό του, έχοντας εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρουν τον ληστή που το έσκασε.

Τι είχε γίνει στη ληστεία των Βιλίων

Ήταν λίγο μετά τις 8 το πρωί στα τέλη του Νοέμβρη όταν σημειώθηκε ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ των Βιλίων με δράστες δύο άνδρες και μια γυναίκα.

Οι δύο άνδρες μπήκαν στο υποκατάστημα και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία. Ωστόσο στο σημείο έσπευσε σύντομα  ο μοναδικός αστυνομικός του Αστυνομικού Σταθμού Βιλίων με μία καραμπίνα στα χέρια, καθώς ο διευθυντής του υποκαταστήματος πρόλαβε να πατήσει το κουμπί πανικού.

Με το που βγήκαν έξω από το υποκατάστημα οι δράστες, άνοιξαν πυρ εναντίον του αστυνομικού που ανταπέδωσε τα πυρά και τραυμάτισε τον έναν από τους δράστες. Οι συνεργοί του τον φόρτωσαν στην καρότσα και έγιναν καπνός, αλλά δεν πρόλαβαν να πάνε πολύ μακριά καθώς έπεσαν πάνω σε ένα βανάκι στο χωριό.

Οι σκηνές που ακολούθησαν είναι βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία, καθώς  έβγαλαν με την βία και την απειλή των όπλων, τον οδηγό από αυτό και διέφυγαν με αυτό το όχημα πλέον, εγκαταλείποντας στην καρότσα του άλλου οχήματος τον τραυματισμένο συνεργό τους, ο οποίος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο,

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top