Έβγαλαν σηκωτό διαδηλωτή στην ομιλία Τσίπρα - Δείτε εικόνες

Φώναξε «Μακεδονία ξακουστή» ενώ μιλούσε ο Πρωθυπουργός

τσιπρας διαδηλωτης

Με συνοπτικές διαδικασίες απομάκρυνε η ασφάλεια από το «Παλαί ντε Σπορ» διαδηλωτή, ο οποίος άρχισε να φωνάζει «Μακεδονία Ξακουστή» την ώρα που μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η διαμαρτυρία του διέκοψε τον πρωθυπουργό ο οποίος είδε τι συνέβη και σχολίασε: «Μόνο σε μια συγκέντρωση δημοκρατικής δύναμης θα μπορούσαν να έρθουν κάποιοι που έχουν διαφορετική άποψη. Είμαστε δημοκράτες πολίτες με διάθεση για διάλογο».

Ο διαδηλωτής αποδοκιμάστηκε από το κοινό κατά τη διάρκεια της απομάκρυνσής του, ενώ το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση.

Τσίπρας: «Η Αριστερά δεν πουλά τη Μακεδονία, τη σώζει»

2.000 αστυνομικοί, 18 διμοιρίες ΜΑΤ, drones ελικόπτερο και προσαγωγές

Η στιγμή που η ασφάλεια απομακρύνει τον διαδηλωτή. Φωτογραφία: Βασίλης Βερβερίδης/Eurokinissi

Μολότοφ και χημικά στον Λευκό Πύργο κατά την ομιλία Τσίπρα

Πάντως η αποψινή ομιλία του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ήταν επεισοδιακή. Πριν ανέβει στο βήμα ο Αλέξης Τσίπρας, υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα, ενώ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια στον Λευκό Πύργο.

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο Αλεξάνδρειο πριν την ομιλία Τσίπρα

Μολότοφ και χημικά στην περιοχη του Λευκού Πύργου. Φωτογραφία: Τρυψάνη Φανή/Eurokinissi

Όλα ξεκίνησαν όταν τα ΜΑΤ απέκλεισαν τους διαδηλωτές που κινήθηκαν από τον Λευκό Πύργο προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολούθησε ένταση, με τους διαδηλωτές να πετάνε πέτρες και μολότοφ, ενώ επιχείρησαν να στήσουν οδοφράγματα. Η αστυνομία απάντησε με εκτεταμένη χρήση χημικών ενώ επιστράτευσε και το υδροφόρο όχημα «Αίας». Λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ η κατάσταση εκτονώθηκε.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top