Προκλητική αντιδιαδήλωση στην Αλβανία για το μνημόσυνο Κατσίφα

Δε σεβάστηκαν τη μνήμη του νεκρού

Πρώτη δημοσίευση 8/12/2018 22.24 

Σε μια προκλητική αντιδιαδήλωση για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και την Ελλάδα προχώρησαν το πρωί ακραίοι Αλβανοί εθνικιστές στο Αργυρόκαστρο. Κεντρικό τους σύνθημα; Η ένωση της Μεγάλη Αλβανίας!

Την ημέρα που η Βόρειο Ήπειρος τιμούσε τη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα και πονούσε για το αδικοχαμένο παλικάρι, αυτή τη μέρα διάλεξαν οι ακραίοι Αλβανοί για να δείξουν για άλλη μια φορά τα δόντια τους στους Βορειοηπειρώτες χωρίς να σεβαστούν καν τη μνήμη του νεκρού!

Μνημόσυνο Κατσίφα: Ράγισαν καρδιές από το ξέσπασμα της μάνας

Στη διαδήλωση σχημάτισαν με τα χέρια τους το εθνικιστικό σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας. Πρωταγωνίστησαν οι προκλητικές σημαίες με τη Τσαμουριά, όπως και τα προπαγανδιστικά τραγούδια που αναφέρονται στην πολυπόθητη ένωση των υποτιθέμενων χαμένων εδαφών τους που φτάνουν μέχρι τη Θεσπρωτία.

Στα Γιάννενα η μια φτερούγα του τόπου μας 
Άλλοι ντυμένοι παραλλαγή με τη στολή του UCK κι άλλοι με την αλβανική σημαία στους ώμους διαδήλωσαν στην καρδιά του Αργυροκάστρου, μπροστα απο το Ελληνικό προξενείο εναντίον του εχθρου Έλληνα, εναντίον των βορειοηπειρωτών. Εναντίον του εξτρεμιστή όπως τον αποκάλεσαν Κατσίφα.

Μάλιστα, μία διαδηλώτρια φορώντας μαντήλι στο κεφάλι με την κοκκινόμαυρη απειλή  και κρατώντας πλακάτ που γράφει Τσαμουριά, αυτοαποκαλείται απελευθερώτρια των υπό κατάληψη αλβανικών εδαφών  που βρίσκονται στην Ελλάδα. Ενώ άλλοι δήλωναν πως: «Ακόμα και τα όπλα θα πάρουμε για να προστατέψουμε τον τόπο μας. Είμαστε κόντρα στο σοβινισμό των Ελλήνων οι οποίοι θέλουν να διασπάσουν τα εδάφη μας .Ζητάμε την απελευθέρωση όλων των εδαφών μας Μην τολμήσουν οι Έλληνες να αγγίξουν τον τόπο μας».

Οι  ελληνικές ψυχές τιμούσαν τη μνήμη του Κωνσταντίνου και την ίδια στιγμή οι Αλβανοί εθνικιστές έστελναν το δικό τους προπαγανδιστικό μήνυμα... Κρέμασαν μια τεράστια αλβανική σημαία στο Αργυρόκαστρο.

Μαρίν Μέμα: «Κάντε τον αετό με τα χέρια σας»
Ο δημοσιογράφος Μαρίν Μέμα δν μπορεί να συγκρατήσει ούτε λεπτό τον μεγαλιδεατισμό του. Το πρωί βρέθηκε σε διαδήλωση φοιτητών στα Τίρανα και ζήτησε από τα παιδιά να σχηματίσουν με τα χέρια τους την Ενωμένη Αλβανία!

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top