Παραλύουν τα ΜΜΜ: Χωρίς Μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ και πλοία όλη την ημέρα

Λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ - Συλλαλητήριο στις 11

απεργια γσεε

Σήμερα οπλιστείτε με υπομονή καθώς στην 24ωρη προγραμματισμένη απεργία της ΓΣΕΕ, συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η ΓΣΕΕ, καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους, στην 24ωρη γενική απεργία, ενώ έχει προγραμματίσει συλλαλητήριο των συνδικάτων, στις 11 το πρωί, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, με κεντρικό σύνθημα «απεργούμε-αγωνιζόμαστε-διεκδικούμε».

ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ ΚΑΙ ΗΣΑΠ

Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών εξήγγειλαν 24ωρη απεργία για σήμερα, συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ, και καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Έτσι, ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν όλη την ημέρα οι συρμοί του μετρό και του ΗΣΑΠ. Χειρόφρενο θα τραβήξουν και οι οδηγοί του Τραμ.

ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΛΕΪ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Ακινητοποιημένα θα είναι και τα τρόλεϊ, καθώς το ΔΣ της Ενωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη της 24ωρης απεργίας και καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο.

ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ θα προχωρήσουν με τη σειρά τους σε στάσεις εργασίας. Τα λεωφορεία σταματούν τα δρομολόγια από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των λεωφορείων αναμένεται να επέλθει έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ

Με δύο στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) στην εικοσιτετράωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ για σήμερα Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ (ΣΕΟΑΣΘ), μία στάση εργασίας πραγματοποιείται από την έναρξη της βάρδιας ως τις 09.00 το πρωί και μία από τις 21.00 μέχρι και τη λήξη της νυχτερινή βάρδιας. Όλα τα υπόλοιπα προγραμματισμένα δρομολόγια της ημέρας θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

24ωρη απεργία εξήγγειλε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών για σήμερα, Τετάρτη. Στην απεργία συμπεριλαμβάνεται και ο Προαστιακός σιδηρόδρομος.

ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΙΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ

Και οι εργαζόμενοι της ΠΝΟ έχουν αποφασίσει να συμμετέχουν στην 24ωρη γενική απεργία, με αποτέλεσμα η χώρα να μείνει σήμερα χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Η κινητοποίηση της ΠΝΟ περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες πλοίων και έχει ξεκινήσει από 00:01 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου ενώ θα διαρκέσει έως τις 24:00 της ίδιας ημέρας.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top