Υπόθεση βιασμού: Η πορεία που ακολούθησαν ταξιτζής και ηθοποιός

Για στημένη υπόθεση μιλούν οι γονείς του ηθοποιού, απειλώντας με μηνύσεις

Διαστάσεις θρίλερ με πολλές ανατροπές, έχει πάρει η υπόθεση του ταξιτζή που καταγγέλει ηθοποιό , πρώην μαθητή της Σχολής του Καρόλου Κουν, ότι τον βίασε. Για στημένη υπόθεση κάνουν λόγο οι γονείς του ηθοποιού, απειλώντας με μηνύσεις το δημόσιο, για τη διαπόμπευση του γιου τους.     

«Πολύ απλά είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων κι από κει και πέρα δεν μπορώ να διακρίνω τον σκοπό όλου αυτού το πράγματος που γίνεται. Είχα εγώ ραντεβού να πάω να συνευρεθώ, δεν είχα την ανάγκη κανενός» δήλωσε ο κατηγορούμενος στην εκπομπή «Μαζί σου».

Στις 13 Νοεμβρίου, στις 18.20 το απόγευμα, ο ηθοποιός καλεί μέσω εφαρμογής από το κινητό του, ένα ταξί. Η διαδρομή ξεκινά από τα Πατήσια. Στην Ομόνοια ο ηθοποιός κάνει μια στάση σε sex shop της περιοχής, με τον οδηγό, να τον περιμένει στο ταξί. Η κούρσα συνεχίζει προς το Μοναστηράκι , όπου αποφασίζουν από κοινού να φάνε κάτι στα γρήγορα. Από κει και μετά η υπόθεση... περιπλέκεται.

ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ 

Όταν ξαναμπήκαμε στο ταξί υπήρχε μια έντονη δυσοσμία την οποία όταν την εισέπνευσα ένιωσα να ζαλίζομαι. Ήπια από τον καφέ μου , για να νιώσω καλύτερα και ξεκινήσαμε προς το Γκάζι. Στη διαδρομή άρχισα να νιώθω μια έξαψη  και μια έντονη ερωτική επιθυμία.

Τα...σενάρια που περιγράφουν διαφορετικά , όμως γεγονός παραμένει πως και οι δύο, γύρω στις 21.30 το βράδυ κατέληξαν στο νοσοκομείο. Γιατρός του Ιπποκράτειου, αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό περιγράφει όλα όσα διαδραματίστηκαν.  

«Βλέπουμε τον κύριο ο οποίος είναι δίπλα ακριβώς να είναι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Καταλάβαμε ότι έχει γίνει χρήση κάποια ναρκωτικής ουσίας. Είχαμε ξαφνικά να αντιμετωπίσουμε ένα άλλο γεγονός τον ταξιτζή, ο οποίος άρχισε να βρίζει τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό “σώστε με,  εγώ θέλω βοήθεια, αφήστε τον αυτόν”» λέει ο γιατρός. 

Ηθοποιός και ταξιτζής  ήταν μαζί, για περίπου 3.5 ώρες. Πώς και γιατί  το υποτιθέμενο θύμα, σ' αυτή την κατάσταση , μετέφερε  τον φερόμενο ως βιαστή του στο νοσοκομείο; 

Βίντεο ντοκουμέντο της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα έχει καταγράψει και τους δύο μαζί, σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Μήπως υπήρχε κάποια οικειότητα μεταξύ τους;  

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα σ΄αυτή την...περίεργη υπόθεση, που μοιάζει να είναι προσωπική.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top