Σοκαριστικό βίντεο από την εκτέλεση του 46χρονου επιχειρηματία στη Βούλα

Η στιγμή που έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο

Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει καρέ καρέ την εκτέλεση του 46χρονου επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλα ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Στο βίντεο αυτό που μετέδωσε η εκπομπή «Μαζί σου», δείχνει τον 46χρονο, ντυμένο σπορ, να κατευθύνεται στο αυτοκίνητό του για να πάει στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης. 

Νέες φωτογραφίες - ντοκουμέντο από τη δολοφονία στη Βούλα

Δολοφονία στη Βούλα: Ο εκτελεστής φορούσε μάσκα σιλικόνης

Ανοίγει την πόρτα του οδηγού και πριν προλάβει να την κλείσει, ένας ψηλός άνδρας, με γκρι τζάκετ και καπέλο τζόκεϊ τρέχει προς το μέρος του από την πλευρά του συνοδηγού και τον πυροβολεί τέσσερις φορές. 

Δολοφονία Βούλα:Το άγνωστο δράμα της οικογένειας του 46χρονου επιχειρηματία

Βίντεο: Η στιγμή της δολοφονίας του επιχειρηματία στη Βούλα

Ο 46χρονος έντρομος βγαίνει από το αυτοκίνητο για να σωθεί και ο δράστης τον πλησιάζει και του ρίχνει τη χαριστική βολή. 

Οι εικόνες κόβουν την ανάσα, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο 46χρονος επιχειρηματίας ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον εκτελεστή του. 

Η Μαγγίρα για τη δολοφονία του συζύγου παίκτριας του My Style Rocks

Το Σάββατο έγινε η ταφή του

Στην Αυστραλία, το προηγούμενο Σάββατο δόθηκε η τελευταία πράξη του δράματος της δολοφονίας του επιχειρηματία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία έγινε σε πολύ στενό κύκλο με τα αυστραλιανά μέσα να τη χαρακτηρίζουν «μυστική».,

Η σύζυγός του, γνωστό μοντέλο, τα παιδιά του, οι γονείς και τα αδέλφια του, αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά τον 46χρονο, ο οποίος ετάφη δίπλα από τη μικρή του αδελφή, η οποία «έφυγε» από τη ζωή πριν από πολλά χρόνια, σε μικρή ηλικία, χτυπημένη από τη λευχαιμία. 

Ο πατέρας του επιχειρηματία, μιλώντας στα αυστραλιανά μέσα είπε:

«Είμαι τόσο αναστατωμένος. Είδα τον γιο μου νεκρό. Ξέρεις τι είναι να θάβεις το αίμα σου; Έχω χάσει δύο παιδιά. Τα είδα και τα δύο νεκρά. Έχω δει και τα δυο παιδιά μου να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου».

Ένα ψυχολογικό ράκος και η σύζυγος του επιχειρηματία, η οποία σκέφτεται πλέον να μείνει μόνιμα στην Αυστραλία με τα δυο παιδιά της, κοντά στην οικογένεια του συζύγου της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την προηγούμενη της κηδείας, ήταν κλεισμένη σε ένα δωμάτιο με τα παιδιά της και δε θέλησε να δει κανέναν από τους φίλους της οικογένειας που πήγαν να τη συλλυπηθούν. Άνθρωποι που τη συνάντησαν μιλούν για μια γυναίκα σε σοκ που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι έμεινε μόνη στη ζωή να μεγαλώσει τα δυο παιδιά της. 

Πού κατευθύνονται οι έρευνες

Τόσο η σύζυγός του επιχειρηματία, όσο και ο πατέρας του έδωσαν νέα κατάθεση, χωρίς όμως να μπορέσουν να δώσουν νέα στοιχεία στην έρευνα. 

Όπως είπε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πλέον οι αξιωματικοί της ασφάλειας προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο να υπήρχε συμβόλαιο θανάτου για τον 46χρονο στην Αυστραλία και αυτός να ήταν ο λόγος που έφυγε από εκεί και ήρθε στην Ελλάδα. 

Ένας ακόμα λόγος που στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση είναι το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής τίποτα που να αποδεικνύει την οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα του θύματος στην Ελλάδα. 

Εντούτοις, όπως μετέδωσε από την Αυστραλία, δημοσιογράφος του ελληνικού δικτύου SBS, για τις αυστραλιανές αρχές δεν τίθεται θέμα ύπαρξης συμβολαίου θανάτου εκεί για τον 46χρονο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top