Σκηνές πανικού στον Βόλο: 11χρονος έπεσε νεκρός την ώρα που έπαιζε μπάσκετ

Το παιδί βρισκόταν σε αθλητικό κέντρο της πόλης

Ασθενοφόρο

Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τρίτης σε αθλητικό κέντρο στη Χιλιαδού του Βόλου, όταν ξαφνικά ένα 11χρονο αγόρι έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που έπαιζε μπροστά στα έντρομα μάτια των φίλων του. 

Όλα έγιναν στις 19:30. Το αγόρι έπαιζε μπάσκετ με τους φίλους του, όταν κάποια στιγμή αισθάνθηκε μια αδιαθεσία κι έπεσε λιπόθυμος.

Τα παιδιά που έπαιζαν μαζί του πανικοβλήθηκαν, ενώ οι γονείς των παιδιών κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Τα παιδιά φώναζαν έντρομα και παρά τις μαλάξεις που του γίνονταν ο 11χρονος δεν ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Το ασθενοφόρο μετέφερε το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με χαμηλό σφυγμό και παγωμένο και οι γιατροί προχώρησαν αμέσως στη διασωλήνωσή του. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να επαναφέρουν το αγόρι, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί υπέστη δύο φορές συγκοπή κατά τη διακομιδή του και στις 20:20 άφησε την τελευταία του πνοή. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του, αλλά φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διεξαχθεί εντός της ημέρας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top