Δεμένες και μαχαιρωμένες μέσα στους θάμνους βρέθηκαν οι γυναίκες στον Έβρο

Δολοφονήθηκαν για... παραδειγματισμό

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει η ομαδική δολοφονία τριών γυναικών στον Έβρο, οι οποίες βρέθηκαν μαχαιρωμένες σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους, με τις αρχές να εικάζουν ότι δολοφονήθηκαν για... παραδειγματισμό γιατί δεν πλήρωσαν τα χρήματα της μεταφοράς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι σοροί των τριών γυναικών βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης από έναν αγρότη κοντά στην περιοχή Πραγγί του Διδυμοτείχου.

Τρεις γυναίκες νεκρές μέσα σε χωράφι - Δολοφονήθηκαν με μαχαίρι

Πρόκειται για μία γυναίκα 30 – 35 ετών, μια νεαρότερη γυναίκα και ένα ανήλικο κορίτσι, που έφεραν θανατηφόρα τραύματα στον λαιμό από μαχαίρι επιβίωσης

Οι αρχές συνέλλεξαν δείγμα DNA και από τις τρεις σορούς, καθώς εκτιμούν ότι πιθανόν οι τρεις γυναίκες να είχαν συγγενική σχέση μεταξύ τους. 

Μέσα στο χωράφι του ο αγρότης έντρομος αντίκρισε καθεμιά από τις γυναίκες δεμένη, ενώ και οι τρεις είχαν βαθύ τραύμα στο λαιμό. Μάλιστα στο σημείο βρέθηκαν δύο μαχαίρια, το ένα εκ των οποίων στρατιωτικού τύπου, που μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. 

Οι τρεις γυναίκες πιθανόν να είχαν καταγωγή από τη βόρεια Αφρική ή από την Ασία και έφτασαν σε ελληνικό έδαφος από τον Έβρο. Οι αρχές εκτιμούν ότι ενδεχομένως ο δολοφόνος τους να είναι ο δουλέμπορος που τις μετέφερε στην Ελλάδα, ο οποίος τις δολοφόνησε γιατί δεν του έδωσαν τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει. 

Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες για την εξακρίβωση των στοιχείων των θυμάτων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top