Κανένας δικηγόρος δεν αναλαμβάνει τον 24χρονο που σκότωσε τη "μητέρα" του

Δεν του έδινε χρήματα και την κατακρεούργησε

Kανένας δικηγόρος δε δέχεται να αναλάβει τον 24χρονο που σκότωσε την 77χρονη γυναίκα που τον φρόντιζε και τον είχε σαν παιδί της. Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στην Περαία Θεσσαλονίκης  όταν ο νεαρός ζήτησε χρήματα από την ηλικιωμένη και εκείνη του αρνήθηκε. Τότε εκείνος τη βασάνισε και μετά τη σκότωσε με μαχαίρι. 

«O κόσμος είναι σοκαρισμένος και δε μπορεί να πιστέψει πως οι φωνές που άκουσαν το βράδυ του Σαββάτου, αφορούσαν τη διαμάχη που είχε αυτή την τραγική κατάληψη.  Η γυναίκα αυτό το παλικάρι το μεγάλωσε, το είχε σαν παιδί της και το φρόντιζε. Εκείνη την ημέρα είχαν προγραμματίσει να φάνε μαζί και όπως μας είπαν οι φίλες της 77χρονης ο νεαρός είχε ζητήσει χρήματα από τη γυναίκα. Εκείνη δεν του τα έδωσε και τότε ο νεαρός θόλωσε» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του Star, Ραλλιώ Λεπίδου στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο 24χρονος πήγε σήμερα, Δευτέρα στον ανακριτή και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, ενώ παράλληλα ψάχνει και δικηγόρο,  αφού κανένας δεν τον αναλαμβάνει.

Να σημειώσουμε πως μία μέρα πριν την άγρια δολοφονία ο 24χρονος και η 77χρονη είχαν βγει έξω για φαγητό.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία 77χρονης: Την σκότωσε ο άνθρωπος που είχε σαν παιδί της

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top