Hράκλειο: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου

Ήταν επί 4 ώρες στο χειρουργείο

Με σοβαρά τραύματα στο αυχένα και τα γενετικά όργανα νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ο 17χρονος που καταγγέλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον διευθυντή προσωπικού του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν, τον αδερφό του διευθυντή και ένα ακόμα άνδρα, στην Σταλίδα Ηρακλείου.

 «Πολύ φοβάμαι ότι έχουμε μια υπόθεση μπούλιγκ. Άλλη μια περίπτωση όπου ένας ανήλικος δέχεται επίθεση χωρίς βασικές αιτίες» είπε ο Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοριάς.

Οι τρεις άντρες -άγνωστο γιατί- επιτέθηκαν με αγριότητα στον νεαρό... 

Κι όταν άρχισε να φωνάζει απεγνωσμένα για βοήθεια, ο ξυλοδαρμός συνεχίστηκε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Επί 4 ώρες στο χειρουργείο ο 17χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Τρομαγμένος ο νεαρό μπήκε σε λεωφορείο του υπεραστικού κτελ για να φτάσει στην οικογένειά του στο Ηράκλειο… χάρη στο ενδιαφέρον του οδηγού όμως, που αντιλήφθηκε  ότι ο νεαρός δεν είναι καλά… ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου… το χειρουργείο διήρκησε περισσότερες από 4 ώρες.

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση έχει συλληφθεί o 35χρονος αδερφός του διευθυντή του ξενοδοχείου, που ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή ενώ αναζητούνται τα άλλα δύο άτομα.

Ο 35χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος. Ωστόσο ο ίδιος υποστήριξε ότι προσπαθούσε να ηρεμίσει τον νεαρό που έβριζε τους πάντες στη ρεσεψιόν, τον έβαλε μέσα στο δωμάτιο για να τον ηρεμίσει, όπου -όπως υποστηρίζει- του κατάφερε μόνο μία κλωτσιά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top