Η ροζ δράση του καθηγητή «Φακελάκη»

Μετά την πρακτική…φρόντιζε την εξασφάλιση των φοιτητριών του

Τα έργα και οι ημέρες του ήδη προφυλακισμένου καθηγητή " Φακελάκη" είχαν ξεκινήσει δεκατέσσερα χρόνια πριν.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία φοιτήτρια για τον τρόπο που πλησίασε όχι μόνο εκείνη, αλλά και τις φίλες της.  

«Από την πρώτη στιγμή άρχισε να μου κάνει κομπλιμέντα. «Τι καλή κοπέλα που είσαι. Σήμερα είναι πολύ όμορφη». Μου ζητούσε να βγούμε για ποτό ή φαγητό. Αρχικά του είπα όχι.  Τελικά,  αποφάσισα να δεχτώ να βγούμε για να δω τι θα κάνει. Αφού δεν εμφανίστηκα στο ραντεβού, μου έστειλε μήνυμα ότι « όλοι φοβούνται το χάσμα που άφησε η απουσία σου» είπε χαρακτηριστικά μία φοιτήτρια.

Ήταν τόσο προκλητική η στάση του,  που όπως καταγγέλλει η φοιτήτρια, δεν δίσταζε να προκαλεί ακόμα και μέσα στο αμφιθέατρο μπροστά στα μάτια των έκπληκτων φοιτητών.   

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που τον συνάντησα χούφτωνε μέσα στην τάξη μια συμφοιτήτριά μας λέγοντας: « Κοιτάξτε μία φοιτήτρια που περνάει με 9 τα μαθήματά μου! Αυτό είναι έξυπνο κορίτσι!» επισήμανε η φοιτήτρια.


Μετά την πρακτική…φρόντιζε την εξασφάλιση των φοιτητριών του 

Η δράση του  καθηγητή με το περουκίνι, όπως καταγγέλλει μία ακόμα φοιτήτρια, δεν σταματούσε εκεί. Παρακινούσε, όπως λέει, όσες κοπέλες έκαναν την πρακτική τους στο γραφείο του να βγαίνουν με πλούσιους για να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα.   

Με ραντεβού οι καταθέσεις των φοιτητών στο Εσωτερικών Υποθέσεων 

Από την άλλη δεν προλαβαίνουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκης να παίρνουν καταθέσεις από φοιτητές για τη δράση όχι μόνο του καθηγητή " Φακελάκη" αλλά και για τον στενό του συνεργάτη που φέρεται να ζητούσε 500 ευρώ στο χέρι για να τους περάσει στα δύο μαθήματα που δίδασκε.

Η εισαγγελέας Σερρών έχει δώσει νέα προθεσμία ενός μήνα,  για να  ολοκληρωθεί και η δεύτερη δικογραφία που σχηματίζεται με τις συμπληρωματικές καταθέσεις των φοιτητών για την εμπλοκή και νέων προσώπων  στην υπόθεση.      


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top