Θάνατος Ζακ: Κανένα αποτύπωμα του μέσα στο κοσμηματοπωλείο

«Καταρρίπτεται το αρχικό σενάριο περί ληστείας»

Θάνατος Ζακ

Nέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες θανάτου του 33χρονου Ζακ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά το αιματηρό περιστατικό στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλαδστώνος στην Ομόνοια.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο News24/7, η δικηγόρος της οικογένειας, Χρύσα Πετσιμέρη, αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των αστυνομικών ερευνών και την ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων εντός του κοσμηματοπωλείου.

«Έχουμε στα χέρια μας την έκθεση των αποτυπωμάτων από το κατάστημα. Βρέθηκαν δύο τμήματα σε επιφάνεια πάγκου τοποθέτησης κοσμημάτων που ανήκουν στον ιδιοκτήτη. Ένα τμήμα αποτυπώματος στην εξωτερική επιφάνεια της γυάλινης εισόδου με το αποτύπωμα της αριστερής παλάμης του θανόντος. Το αποτύπωμα είναι στην εξωτερική επιφάνεια, προφανώς από τη στιγμή που έπιασε την πόρτα μπαίνοντας μέσα» εξήγησε η Χρύσα Πετσιμέρη, προσθέτοντας πως:

«ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ»

«Υπάρχουν άλλα αποτυπώματα που είναι άγνωστα. Επίσης, δεν έχουμε ακόμη τα αποτυπώματα από το μαχαίρι, αλλά υπάρχει τμήμα αποτυπώματος σε κορνίζα που είναι ανόμοιο με εκείνο του θανόντος. Κοινώς, οι ισχυρισμοί ότι άγγιξε κοσμήματα και ότι πήγε να κλέψει, δεν ισχύουν. Δεν υπάρχει κανένα αποτύπωμα εντός που να ανήκει στον Ζακ, δεν υπάρχει ληστεία ή απόπειρα ληστείας. Επίσης, δεν βρέθηκε πάνω του κανένα κλοπιμαίο, ούτε φακελάκι όπως ισχυρίστηκε αρχικά ο κατηγορούμενος ιδιοκτήτης»

Τα αποτελέσματα των ερευνών στο μαχαίρι, διερευνώνται. «Κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκε εκεί, το άγγιξαν πολλά χέρια». 

Αποκλειστικά στο STAR η μητέρα του Ζακ: «Δεν αντέχω να δω το βίντεο»

Μόνο στο Star ο πατέρας του Ζακ: «Τον γιο μου τον δολοφόνησαν»

«ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ BΙΝΤΕΟ»

«Αναφορικά με το υλικό που έχει συγκεντρωθεί έως τώρα, δήλωσε: «Το υλικό δεν είναι ικανοποιητικό ακόμα αλλά περιμένουμε περισσότερες απαντήσεις. Έχουμε ένα βίντεο από τα πολλά που υπάρχουν με το οποίο αποδεικνύεται πως απομακρύνεται η ληστεία και η κλοπή και όσα διαδίδονται».

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος, ο 33χρονος Ζακ εμφανίζεται κάποια στιγμή στα βίντεο έξω από κατάστημα της περιοχής όπου δύο τον «απωθούν από το να μπει και μετά χάνονται τα πλάνα. Περιμένουμε περισσότερο υλικό από βίντεο που εξετάζονται αυτή τη στιγμή», σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Πετσιμέρη. 

Μάλιστα τόνισε ότι έχουν ζητηθεί στοιχεία για τον άνδρα με το κίτρινο μπλουζάκι που εμφανίζεται στο νέο βίντεο.

«ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΕΡΙ ΛΗΣΤΕΙΑΣ»

Η δεύτερη πληρεξούσια δικηγόρος της οικογένειας, Άννα Παπαρούσου, σχολίασε μιλώντας στην ΕΡΤ πως μετά και το νέο ντοκουμέντο «καταρρίπτεται το σενάριο το αρχικό, περί ληστείας, κλοπής ή και οποιασδήποτε επιθετικής ενέργειας από τη μεριά του Ζακ Κωστόπουλου και αναδύεται μια άλλη πραγματικότητα, μάλλον εκφοβισμού του η οποία θα αναλυθεί με κάθε λεπτομέρεια». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top