Βόλος: Στη φυλακή ο 74χρονος που… δάγκωσε τη γυναίκα του

38 μήνες ποινή χωρίς αναστολή

Βόλος

Όχι μόνο δεν ζήτησε «συγνώμη», αλλά εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητικός στο δικαστήριο, κατηγορώντας τον 44χρονο γιο του για όσα έκανε ο ίδιος. Αποτέλεσμα; Να μπει στην φυλακή ο 74χρονος που είχε… δαγκώσει την 69χρονη σύζυγό του στο Βόλο, σχεδόν δύο εβδομάδες πριν.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα και τον καταδίκασε για ενδοοικογενειακή βία σε ποινή φυλάκισης 38 μηνών χωρίς αναστολή, χωρίς μετατροπή και χωρίς να δώσει στην έφεση ανασταλτικό χαρακτήρα. 

Το απίστευτο αυτό επεισόδιο είχε γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου στο σπίτι της οικογένειας και η δίκη είχε αναβληθεί, επειδή η 69χρονη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο λόγω των τραυμάτων από τα δόντια του συζύγου της στον δεξί ώμο και τις κλωτσιές που είχε δεχθεί στο πόδι. Στο δικαστήριο, η γυναίκα αποκάλυψε το μαρτύριο που περνούσε στα χέρια του συζύγου, ο οποίος είχε προσπαθήσει αρχικά να την χτυπήσει με ξύλα και τούβλα!

Τότε, είχε παρέμβει ο 44χρονος γιος τους που γρονθοκόπησε τον πατέρα του προκειμένου να τον σταματήσει. Μάλιστα, δικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία, αλλά το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον είχε αθωώσει δεχόμενο ότι βρισκόταν σε άμυνα και εκτιμώντας ότι παραδέχθηκε πως χτύπησε τον 74χρονο για να σταματήσει να επιτίθεται στη μητέρα του.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top