«Ρουβίκωνας»: «Μια χαρά αντέδρασε ο φρουρός»

Τι αναφέρει ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης στο Facebook

Δείτε στο video το χρονικό της επίθεσης

 

Την αντίδραση του φρουρού στην πρεσβεία του Ιράν που κοιτούσε τον «Ρουβίκωνα» να τα «σπάει», σχολίασε ηγετικό στέλεχος της ομάδας των αντιεξουσιαστών.

Μέσω Facebook, ανέφερε:

«Μια χαρά αντέδρασε ο φρουρός.Τι να έκανε να ΓΑΖΩΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ;Προφανώς κάποιοι δημοσιογράφοι θέλουν αίμα.Να ξέρετε όμως πως το αίμα φέρνει και άλλο αίμα.ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ».

Ο αστυνομικός στην πρεσβεία του Ιράν κοιτούσε τον Ρουβίκωνα να τα σπάει

TO XΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΟΥΡΟ

Αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει η στάση του ένοπλου αστυνομικού, ο οποίος βρισκόταν στη φρουρά της πρεσβείας του Ιράν το πρωί της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της εισβολής του Ρουβίκωνα. 

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ρουβίκωνας, φαίνεται μέλος της ομάδας αντιεξουσιαστών να πηγαίνει στο φρούριο και να λέι στον αστυνομικό να βγει έξω για να μην τον χτυπήσουν τα σπασμένα γυαλιά. 

Εκείνος, σαστισμένος, με το όπλο πάνω του υπακούει χωρίς να φέρνει καμία απολύτως αντίσταση και χωρίς να κάνει τίποτα για να τους απωθήσει. 

Τα μέλη του Ρουβίνωα πέταξαν μπουκάλια, μπογιές και φέιγ βολά ανενόχλητοι, χωρίς ο αστυνομικός να ειδοποιεί ενισχύσεις ή να κάνει κάτι για να τους σταματήσει. Για το περιστατικό διατάχθηκε ΕΔΕ (Ένορκη Διοικητική Εξέταση).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top