Τι λέει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο του βρέφους στην Πάτρα

Οι ιστολογικές εξετάσεις θα δώσουν τις απαντήσεις

Νεκρό βρέφος Πάτρα

Το ενδεχόμενο του αιφνίδιου θανάτου εξετάζεται για το πέντε μηνών βρέφος που βρέθηκε νεκρό δίπλα στη μητέρα του, στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, ανέφερε ότι το μωρό δε φέρει κακώσεις, ούτε κάποια άλλη ένδειξη ότι μπορεί να καταπλακώθηκε, γι' αυτό και εξετάζεται το ενδεχόμενο του αιφνιδίου θανάτου.

Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου, αναμένεται να σώσουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους στην Πάτρα: Ξύπνησα και το βρήκα παγωμένο

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Η μητέρα είχε πάρει μαζί της το βρέφος στο νοσοκομείο κι όταν ξύπνησε χθες το πρωί αντελήφθη ότι κάτι συνέβαινε, επειδή, όπως είπε, το μωρό είχε μελανιάσει και ήταν παγωμένο. Αμέσως ειδοποίησε τις νοσηλεύτριες κι αυτές ενημέρωσαν τους γιατρούς, οι οποίοι έκαναν προσπάθειες για ανάνηψη.

Η μητέρα του βρέφους το είχε μαζί της στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν το αδελφάκι του, διότι, όπως είχε υποστηρίξει, δεν είχε πού να το αφήσει.

Από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου έγιναν προσπάθειες ώστε να μην παραμείνει το βρέφος μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Προσπάθησαν με ανάνηψη μήπως και το επαναφέρουν αλλά δεν έγινε κάτι. Το βρέφος πάντως ήταν υγιές. Η μητέρα το τάιζε, είπε ότι δύο ώρες πριν το είχε ταΐσει. Δεν είχε παραπονεθεί η μητέρα του ότι κάτι βλέπει, να το εξετάσουν οι γιατροί», είπε η διοικήτρια του Καραμανδάνειου, Βασιλική Γεωργιοπούλου.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top