Baby boom στο Ηράκλειο Κρήτης! Γέννησε μέσα σε ασθενοφόρο!

Βιαστικός ο μπόμπιρας

Σε περιπέτεια με... happy end μπήκε μια ετοιμόγεννη γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς το ανυπόμονο μωράκι της γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, καθ’ οδόν για το νοσοκομείο!

Ο... βιαστικός μπόμπιρας βάρους 3 κιλών και 450 γραμμαρίων έκανε τους γονείς του και τους διασώστες του ΕΚΑΒ να... τρέχουν και να μη φτάνουν, στο Βενιζέλειο! 

Το ασθενοφόρο παρέλαβε από την περιοχή της Χερσονήσσου την 35χρονη μητέρα του, με συμπτώματα πόνου. Κάπου στο ύψος της Νέας Αλικαρνασσού, όμως, το μωράκι... αποφάσισε να έρθει στον κόσμο!

Στο κέντρο του ΕΚΑΒ επικράτησε πανδαιμόνιο, για το συντονισμό της επιχείρησης...τοκετού! Στο σημείο κατευθυνόταν άλλο όχημα με γιατρό, ενώ σε πλήρη ετοιμότητα βρισκόταν γυναικολόγοι, παιδίατροι και μαίες, στο Βενιζέλειο, περιμένοντας την άφιξη μαμάς και παιδιού. 

Στο ασθενοφόρο επιβιβάστηκε και ο γιατρός του ΕΚΑΒ, με τον τοκετό να ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά! 

Με τον... επεισοδιακό ερχομό του το υγιέστατο αγοράκι έβαλε τέλος στην αγωνία της μαμάς και του μπαμπά του, που έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, ενώ... χαμόγελα σκόρπισε και στο προσωπικό του ΕΚΑΒ, που - αυτή  είχε να αντιμετωπίσει -  ένα χαρμόσυνο γεγονός!  
 

 

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top