Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Τη Δευτέρα απολογούνται οι συλληφθέντες

Το μήνυμα της μαμάς της Μυρτούς από την Πάρο

Τη Δευτέρα θα οδηγηθούν στον ανακριτή οι συλληφθέντες για την δολοφονία του 25χρονου στου Φιλοπάππου, για να απολογηθούν. Να δώσουν την δική τους εκδοχή για το τι συνέβη ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου όταν απειλούσαν με ένα σπασμένο μπουκάλι τον 25χρονο και την φίλη του.

Από την Ευελπίδων στα κρατητήρια της Ασφάλειας μεταφέρθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 25χρονου Νίκου Μουστάκα στον Λόφο του Φιλοπάππου. 

«Το θύμα τους είπε ότι δεν είχαν χρήματα και τότε ο ένας από τους τρείς αφαίρεσε από την τσάντα της 23χρονης κινητό τηλέφωνο καθώς και πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ περίπου, το διαβατήριό της και κάρτες ελληνικών και πορτογαλικών τραπεζών» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ, κ. Θοδωρής Χρονόπουλος. 

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Νίκος Μουστάκας βρέθηκε στο κενό ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν και δυο κομμένες χρυσές αλυσίδες λαιμού. Οι τρεις αλλοδαποί υποστηρίζουν οτι μόνο τον απειλούσαν ώστε να τους δώσει χρήματα χωρίς να τον έχουν πλησιάσει. Αμέσως μετά, οι δυο από αυτούς θέλησαν να εξαφανιστούν.

«Στο πλαίσιο αυτό, αξιοποιήσαμε πρωτίστως όλα τα στοιχεία από τις Βάσεις Δεδομένων της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία σε συνδυασμό με πηγές και δίκτυα πληροφόρησης, ώθησαν τις έρευνες μας σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις», τόνισε ο υποδιευθυντής ασφάλειας Αττικής. 

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΟΦΟΒΟΣ

Η σύλληψη των τριών επανάφερε, έστω και για λίγο, την ηρεμία στην ηγεσία της αστυνομίας, στην περιοχή του Φιλοπάππου και της Ακρόπολης, όπου όμως υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν...

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ

Ο θάνατος του Νίκου Μουστάκα ήταν η αφορμή για την μητέρα της νεαρής Μυρτούς, που είχε δεχτεί επίθεση σε παραλία της Πάρου, να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένεια του αλλά να εντοπίσει και πολλά κοινά στοιχεία...

ΜΗΤΕΡΑ ΜΥΡΤΟΥΣ

«Τι σύμπτωση: δηλώνει ανήλικος. Αυτό το έχω ξαναζήσει. Προσπάθησαν να διαφύγουν. Και αυτό έχω ξαναζήσει. Προσπάθησαν να κλέψουν το κινητό. Και αυτό το έχω ξαναζήσει. Το κράτος κάνει κάτι να τους σταματήσει; Αυτό και αν το έχω ξαναζήσει. Η ζωή και η υγεία ξαναγυρίζουν πίσω; Αυτό δεν το έχω ζήσει ποτέ!!! Μπορεί να έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που επιτέθηκαν στην Μυρτώ αλλά δεν μπορώ να μην πονάω όταν διαβάζω την επιστολή μιας μάνας που είναι σε χειρότερη θέση αφού το παιδί της πέθανε. Λυπάμαι αφάνταστα...»

Μέχρι τώρα οι τρεις κατηγορούμενοι δεν έχουν κάποιον συνήγορο, ο οποίος θα αναλάβει την υπεράσπιση τους...

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top