Ποινική δίωξη στους 3 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 25χρονου

Διεξάγεται έρευνα για την πραγματική τους ταυτότητα

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος των τριών συλληφθέντων για τη δολοφονία του 25χρονου Νίκου Μουστάκα, στο λόφο του Φιλοπάππου, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και σύσταση συμμορίας.

Παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή, όπου κατά πληροφορίες εμφανίστηκαν χωρίς δικηγόρο, και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν το πρωί της Δευτέρας.

Έρευνα για να πιστοποιηθεί η πραγματική ταυτότητα των δραστών

Για τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση του 25χρονου στου Φιλοπάππου ξεκινάει ένας «αγώνας δρόμου», καθώς το πρώτο βήμα είναι η πιστοποίηση των ταυτοτήτων και του ποινικού μητρώου των δραστών. 

Φιλοπάππου: Είχε συλληφθεί για ληστεία ο ανήλικος Πακιστανός

Φιλοπάππου: Η χαμένη αλυσίδα και ο διάλογος με τους ληστές

Είναι πολύ πιθανό οι αστυνομικοί να βρεθούν μπροστά σε άτομα που έχουν συλληφθεί και άλλες φορές και έχουν δηλώσει ψεύτικα στοιχεία. 

Το σίγουρο είναι ότι ο 17χρονος Πακιστανός έχει κατηγορηθεί για ληστεία στις αρχές του χρόνου και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. 

Όσον αφορά τον 25χρονο Ιρακινό, έχει συλληφθεί για κλοπή στο κέντρο της Αθήνας. Επιπλέον, ο 28χρονος Πακιστανός έχει κατηγορηθεί για παράνομη είσοδο στη χώρα και έχει κάνει αίτημα για πολιτικό άσυλο. 

Κανείς δεν γνωρίζει για τους άλλους δύο πότε μπήκαν και με ποιο τρόπο στη χώρα μας. 

Προκύπτουν σίγουρα σοβαρά ερωτήματα. Καταρχάς εφόσον είχαν διαπράξει κι άλλες εγκληματικές πράξεις για ποιον λόγο δεν μπήκαν φυλακή, αλλά τριγυρνούσαν ελεύθεροι για να διαπράττουν νέα εγκλήματα; 

Και μάλιστα εφόσον ο ένας ήταν έξω με περιοριστικούς όρους, έδινε κάθε τόσο το παρόν στο αστυνομικό τμήμα και τις υπόλοιπες ώρες ήταν ελεύθερος να τραμπουκίζει και να ληστεύει τουρίστες και ημεδαπούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον ανακριτή από όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top