Την παραίτηση Ψινάκη ζητούν 23 δημοτικοί σύμβουλοι στον Μαραθώνα

«Ανίκανος, ανεπιθύμητος και επικίνδυνος» λένε - Tι απαντά ο ίδιος

Την παραίτηση Ψινάκη ζητούν με ψήφισμα 23 δημοτικοί σύμβουλοι στο Μαραθώνα. «Να πάει στο σπίτι του μια ώρα αρχύτερα» λένε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star άνθρωποι οι οποίοι τον είχαν στηρίξει προκειμένου να εκλεγεί. 

O Βαγγέλης Γκούμας πέτυχε τον Ηλία Ψινάκη το πρωί της Δευτέρας στο Δημαρχείο Ραφήνας.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα εξήγησε ότι πήγε στον όμορο Δήμο για να αντιμετωπιστούν πιο συντονισμένα ενδεχόμενά ακραία καιρικά φαινόμενα.

«Δεν κάνω δηλώσεις αν δεν τελειώσει η κρίση» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Βαγγέλη Γκούμα αν «σας ενοχλεί αυτό το γεγονός ότι ο κόσμος λέει πως δεν έχει καεί το σπίτι σας και ότι είπατε ψέματα;» ο Ηλίας Ψινάκης απάντησε:

«Με αυτές τις αηδίες θα ασχολούμαστε τώρα;»

 

Κλήθηκαν για κατάθεση οι δήμαρχοι Μαραθώνα και Ραφήνας

 

«ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ» 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα συνεδριάζει εκτάκτως την ερχόμενη Παρασκευή με αίτημα να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο Ηλίας Ψινάκης, αφού όπως επισημαίνουν 23 από τους 30 δημοτικούς συμβούλους ο Δήμαρχος Μαραθώνα κρίνεται «ανεπιθύμητος», «ανίκανος» και «επικίνδυνος» για την πόλη.

«Αφήσαμε το Δήμο μας ανοχύρωτο και έρμαιο στα χέρια ενός Δημάρχου που, πλέον, δεν αποδεικνύεται μόνο εξαιρετικά ανίκανος και επικίνδυνος για την πόλη μας, αλλά προσβάλλει με τη συμπεριφορά του και τις δημόσιες εμφανίσεις του την ηθική και την αξιοπρέπεια κάθε κατοίκου του Βαρνάβα, του Γραμματικού, του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης. Ο Ηλίας Ψινάκης δεν είναι απλά ένας ανίκανος Δήμαρχος. Είναι πλέον ένας επικίνδυνος Δήμαρχος για τον τόπο μας» αναφέρει χαρακτηριστιά η ανακοίνωσή τους.

«Όταν ένας άνθρωπος εμφανίζεται μετά από δυο μέρες και λέει ότι κάηκε το σπίτι μου. Τη μια μέρα βγαίνει και λέει ότι ο δήμος απαγορεύεται να επέμβει σε περίπτωση πυρκαγιάς. Την άλλη μέρα βγαίνει και λέει εγώ ήμουν στο δημαρχείο…Τον προκαλώ να βρει έναν κάτοικο του δήμου Μαραθώνα να πει εγώ εκείνη τη στιγμή ήμουν με τον Ψινάκη» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o Αλέξανδρος Σόμογλου, δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα.

Τις τελευταίες μέρες παραιτήθηκαν δυο Αντιδήμαρχοι και μια δημοτική σύμβουλος του Δήμου Μαραθώνα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top