Μάτι: Είδαν 9χρονα δίδυμα στην τηλεόραση ότι διασώθηκαν και δεν τα βρίσκουν

Δραματική έκκληση από τους γονείς και τους διασώστες

Δραματική έκκληση για τον εντοπισμό των δύο 9χρονων δίδυμων κοριτσιών Φιλιππόπουλου που αγνοούνται μετά από τη φωτιά που ξέσπασε στο Μάτι κάνουν οι γονείς και ο νονός των παιδιών, καθώς όπως λένε τα είδαν στην τηλεόραση να έχουν διασωθεί από την πύρινη λαίλαπα και να επιβιβάζονται σε πλοίο, αλλά οι ίδιοι δεν μπορούν να τα εντοπίσουν πουθενά. 

Πρόκειται για τις δύο αδελφούλες Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου. Ο πατέρας των κοριτσιών το βράδυ της Τρίτης συντετριμμένος ζητά από όποιον βρισκόταν μαζί με τα παιδιά του να επικοινωνήσει μαζί του και να του δώσει κάποια πληροφορία για την τύχη τους. 

Τα παιδιά φαίνεται να επιβιβάζονται ασυνόδευτά πάνω σε αλιευτικό σκάφος στη Ραφήνα, αλλά έκτοτε αγνοούνται. 

Ο διασώστης Β. Ανδριόπουλος μάλιστα, μιλώντας στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του Star εξέφρασε φόβους μήπως συνέβη κάτι άλλο στα παιδιά. 

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τα παιδιά σώθηκαν από αυτή την καταστροφή και κινδυνεύουν από άλλους λόγους. Κάνω έκκληση σε εκείνους που βρίσκονταν μαζί τους εκείνες τις πρώτες ώρες, που τα είχαν μαζί τους όταν μεταφέρθηκαν στη στεριά να επικοινωνήσουν με την αστυνομία και την πυροσβεστική και να δώσουν πληροφορίες», είπε ο κ. Ανδριόπουλος. 

Ο πρόεδρος των αλιέων Νέας Μάκρης, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι το συγκεκριμένο σκάφος ήταν κατά πάσα πιθανότητα ένα γρι γρι που ήρθε από Λαύριο, Κάρυστο ή Χαλκίδα για να βοηθήσει στο έργο της διάσωσης των πυρόπληκτων. Είπε μάλιστα ότι ο καπετάνιος ονομάζεται Δημήτρης και τον κάλεσε αν γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τους γονείς που ζουν έναν εφιάλτη. 

Ο πατέρας των παιδιών Γιάννης Φιλιππόπουλος, έψαξε σε όλα τα νοσοκομεία και τα νεκροτομεία, αλλά δεν μπόρεσε να τα βρει, όταν ξαφνικά τα είδε στην τηλεόραση να επιβιβάζονται σε σκάφος. 

Στο βίντεο φαίνεται ότι δίπλα τους ήταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που είχε δώσει στα παιδιά κουβέρτες και νερό. Τα κοριτσάκια έχουν ύψος 1,30 και καστανά μαλλιά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top