Ένα θαύμα περιμένουν οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι συγγενείς

Στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη θα κλείσει το Σάββατο τα 27 του χρόνια ο Δημήτρης Κούκλατζης. Οι γονείς των δύο στρατιωτικών είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ ο Φώτης Κουβέλης παραδέχθηκε ότι τα παιδιά μπορεί να μείνουν στην Τουρκία έως και 18 μήνες.

ΦΙΛΟΣ ΚΟΥΚΛΑΤΖΗ
Οι γονείς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ειδικά αυτές τις μέρες που περιμένουμε εξελίξεις. Ο Δημήτρης είναι καλά, όσο μπορεί να είναι. Δεν  έχει χάσει την ελπίδα του και μας στέλνει χαιρετίσματα.

ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΝΑΙ ΕΚΠΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ- ΝΟΜΙΚΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ
“Είναι Στρατιωτικοί επαγγελματίες εκπαιδευμένοι, ο ένας μάλιστα  είναι κα αλεξιπτωτιστής, αυτό σημαίνει ότι έχουν εκπαιδευτεί να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις και κρίσεις. Ο στρατός εκπαιδεύει για να αντιμετωπίζει πολύ δύσκολες συνθήκες».

Ωστόσο, η  πέμπτη αρνητική απόφαση του δικαστηρίου κάνει, τον πατέρα του Ανθυπολοχαγού  Άγγελου Μητρετώδη να  μιλά για πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των ελλήνων στρατιωτικών.

ΝΙΚΟΣ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗΣ- ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ
“Είναι ένα πολιτικό παιχνίδι σε πολύ υψηλό επίπεδο και πρέπει να λειτουργήσουμε με τους κανόνες αυτούς”. 

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θα προχωρήσουν οι διαδικασίες εκδίκασης πιο γρήγορα, τώρα που η Τουρκία  ήρε την κατάσταση  έκτακτης ανάγκης, που είχε επιβάλει ο Ερντογάν μετά το πραξικόπημα; Θα μάθουμε γιατί κατηγορούνται οι δυο στρατιωτικοί;

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΚΑΘ.ΝΟΜΙΚΗΣ - ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
“Η γνώμη μου είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Εδώ έχουμε μια περίπτωση όπου πλέον αγγίζει το δικαίωμα στην δίκαιη δίκη υπό την έννοια ότι κρατούνται εντός βέβαια των ορίων που δίνει ο νόμος χωρίς κατηγορητήριο προφυλακισμένοι και είναι φανερό τουλάχιστον και από δηλώσεις του τούρκου προέδρου ότι αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης”.

ΚΟΥΒΕΛΗΣ: ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΜΕΠΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ

Και ενώ η διαδικασίες κωλυσιεργούν ο  Φώτης Κουβέλης  αποκάλυψε  πως τα κινητά ελέγχθηκαν χωρίς την παρουσία ειδικού από την Αθήνα.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top