To “The Hellenic Initiative” καλωσορίζει τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Έγινε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Η Ελληνική Πρωτοβουλία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη προσχώρησε στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην Εκτελεστική Επιτροπή του οργανισμού.

Η μακροχρόνια δέσμευση της κυρίας Βαρδινογιάννη στην υποστήριξη και την αλλαγή της ζωής όσων το έχουν ανάγκη μέσα από το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», αποτελεί μια εμπνευσμένη πρωτοβουλία, αποδεικνύοντας πως μέσα από την αποφασιστικότητα και τη δύναμη της θέλησης δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να επιτευχθεί από την φιλανθρωπία.

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

(Andrew Liveris, Chairman του THI, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και George Stamas, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του THI)

Μια από τις βασικές προτεραιότητες του ΤΗΙ είναι η στήριξη της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στην οικονομική κρίση, ειδικά όταν οι δυσμενείς επιπτώσεις της κρίσης επικεντρώνονται δυσανάλογα στα παιδιά.  Από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, η Ελληνική Πρωτοβουλία έχει βοηθήσει καταλυτικά οργανισμούς οι οποίοι στοχεύουν στην υποστήριξη και την ανάκαμψη της Ελληνικής κοινωνίας. Υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που βρίσκουν ένα καινοτόμο τρόπο ώστε να προσφέρουν απτές λύσεις για προβλήματα της χώρας, το ΤΗΙ έχει μια μακρά παράδοση συνεργασίας με ΜΚΟ και νεοφυείς επιχειρήσεις, βοηθώντας τους να προσφέρουν στην κοινωνία.

Η Ελληνική Πρωτοβουλία και οι Σύλλογοι «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» έχουν ήδη ενώσει αρκετές φορές τις δυνάμεις τους, ώστε να υπηρετήσουν την ελληνική κοινωνία, με προγράμματα όπως το «Elpida Youth»  Summer Camp.

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη κατά τη διάρκεια της ομιλίας της

(Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη κατά τη διάρκεα της ομιλίας της στο 1o Diaspora Summit που διοργάνωσε το THI)

Μέσα από το έργο της με την «ΕΛΠΙΔΑ», το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και μέσω του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», αλλά και της αποστολής της ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, η κυρία Βαρδινογιάννη αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα αλτρουισμού και φιλανθρωπίας.  Η σπουδαία πορεία των φορέων που έχει ιδρύσει είναι ενδεικτική της απτής συνεισφοράς τής στην Ελληνική κοινωνία.

Η Ελληνική Πρωτοβουλία προσβλέπει στη συμβολή της κ. Βαρδινογιάννη στην προώθηση της αποστολής του THI.

Ο Andrew N.Liveris, Chairman του ΤΗΙ, δήλωσε: «Από την πλευρά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που καλωσορίζουμε την κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στο Διοικητικό μας Συμβούλιο. Η Ελληνική Πρωτοβουλία μοιράζεται τη δέσμευση της κυρίας Βαρδινογιάννη για την βελτίωση της ζωής των συμπατριωτών μας, και ιδιαίτερα των νέων της χώρας».

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη σε παλιότερη βράβευση

(Στιγμιότυπο από τη βράβευση της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη με το Hellenic Leadership Award, στο 5ο Eτήσιο Gala του THI, Νέα Υόρκη, Σεπτέμβριος 2017)

Ο George P. Stamas, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΗΙ, δήλωσε: «Είτε υποφέρουν από ασθένειες είτε από τη σκληρή πραγματικότητα της κρίσης, τα παιδιά αποτελούν το μέλλον αυτής της χώρας και συμβολίζουν την ελπίδα την οποία τόσο το THI όσο και η “Ελπίδα” φιλοδοξούν να ενσταλάξουν στην ελληνική κοινωνία".

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», δήλωσε:  «Το ότι γίνομαι μέλος αυτού του σπουδαίου εγχειρήματος αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή.  Είμαι σίγουρη ότι από κοινού μπορούμε να συμβάλουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας».

Λίγα λόγια για την Ελληνική Πρωτοβουλία

Αποστολή μας: Η επένδυση στο μέλλον της Ελλάδας, μέσα από φιλανθρωπικές δράσεις και προγράμματα που στοχεύουν στην οικονομική ανάκαμψη.

Κινητοποιούμε ανθρώπους με στόχο την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης, την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Είμαστε η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative – TΗΙ) – ένα παγκόσμιο κίνημα των Ελλήνων της Διασποράς.

Περισσότερες πληροφορίες στο website: http://www.TheHellenicInitiative.org/
                             http://onegreece.org

Like us on Facebook: http://www.facebook.com/thehellenicinitiative

Follow us on Twitter: @THI_OneGreece
 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top