Θάνατος 35χρονης στους Γαργαλιάνους: «Ο γιος μου είναι αθώος!»

Ξεσπά η πεθερά της Γεωργίας Φιλοπούλου

«Δε σκότωσε ο γιος μου τη Γεωργία». Αυτά δήλωσε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η μητέρα του κατηγορούμενου για τον θάνατο της 35χρονης μητέρας Γεωργίας Φιλοπούλου στους Γαργαλιάνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανατροπή στον θάνατο 35χρονης μητέρας στους Γαργαλιάνους

«Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ …»

«O γιος μου είναι αθώος. Ψάξτε πολύ βαθιά να βρείτε τον  ένοχο. Ψάξτε σας παρακαλώ πολύ βαθιά.Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι πολύ πικραμένοι.Ο γιος μου είναι αθώος» δήλωσε η μητέρα του και πεθερά της Γεωργίας Φιλοπούλου.

Μόλις τρεις ημέρες πριν πληροφορήθηκε ότι για τη δολοφονία της νύφης της κατηγορείται ο γιος της μετά την ποινική δίωξη που άσκησε εναντίον του ο εισαγγελέας για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Αν δεν την ήθελε δε θα έκανε και τέσσερα παιδιά. Την αγάπαγε γι’ αυτό και έκανε και τέσσερα παιδιά.Αν δεν την ήθελε μπορούσε να τη χωρίσει. Αλλά την αγάπαγε και την ήθελε. Δεν έχει σημασία αν αλλάξανε καμιά φορά καμιά κουβέντα. Άνθρωποι είμαστε αλλάζουμε κουβέντες, αλλά όχι να φτάσουμε ως εκεί».

Σύμφωνα με τις καταθέσεις το ζευγάρι καυγάδιζε συχνά.

Όπως αποκάλυψε ο σύζυγος της άτυχης μητέρας στους αστυνομικούς, μια ημέρα πριν βρεθεί νεκρή είχαν λογομαχήσει για άλλη μια φορά.

Ισχυρίστηκε ότι εκείνο το απόγευμα του Δεκέμβριου το 2016 ήταν η τελευταία φορά που την είδε ζωντανή.Μια γυναίκα την εντόπισε νεκρή την επόμενη ημέρα μέσα στο αυτοκίνητό της με μια σφαίρα από κυνηγετική καραμπίνα στο κεφάλι της.

«Ο γιος μου είναι νεκρός. Πεθαμένος είναι.Εγώ ξέρω ότι χάθηκε η νύφη μου και μου άφησε τέσσερα παιδάκια. Ο γιος μου είναι αθώος, είναι αθώος, είναι αθώος το φωνάζω και στον Θεό και την Παναγία».

Η οικογένεια της Γεωργίας Φιλοπούλου από την πρώτη στιγμή ζητά δικαίωση.Να βρεθεί ο ένοχος που στέρησε τη μητέρα από τα 4 παιδιά της.

Οι αστυνομικοί επί ενάμιση χρόνο αναζητούσαν μέσα από καταθέσεις, έρευνες και πειστήρια, τον δολοφόνο της 35χρονης μητέρας.

Σε λίγες ημέρες ο σύζυγός της θα περάσει ως κατηγορούμενος το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top