Μάρτυρας - κλειδί στην δίκη της Δώρας Ζέρμπερη

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της

Δώρα Ζέρμπερη, μάρτυρας

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη. Μάρτυρας κλειδί αναμένεται να αποκαλύψει σε ποιον ανήκει το δεύτερο DNA που βρέθηκε στα ρούχα της άτυχης γυναίκας. 

Ο μάρτυρας που θα κλητεύσει ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δράστη είναι ο γενετιστής Γιώργος Φιtσιάλος.

Είναι ο  ειδικός που εντόπισε, εκτός του DNA του Μανωλη Σοροπιδη ,και ένα δεύτερο DNA στα νυχιά και το μπουφάν της Δώρας Ζεμπερη.

H υπεράσπιση τον καλεί με ένα και μόνο στόχο. Να αποδείξει ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζεμπερη και ότι άλλος τη σκότωσε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το dna  ανήκει σε άνδρα. Οι ερευνητές της αστυνομίας, ενώ το εντόπισαν δεν το αξιολογήσαν ως σημαντικό στοιχείο που αλλάζει στο ποιος σκότωσε την άτυχη εφοριακό.

Το θέμα όμως είναι ότι μέχρι και σήμερα τρεις ημέρες πριν τη δίκη ο πιο βασικός μάρτυρας δεν έχει ακόμα κλητευθήκαν δεν καταθέσει τότε ο Σοροπιδης δεν μπορεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και θα επανέλθουμε στην πρώτη του κατάθεση ότι δηλαδή τη σκότωσε για να τη ληστέψει.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης έχει κληθεί και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμενε ο Μανώλης Σοροπιδης πριν συλληφθεί για το φόνο της 32χρονης.

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου πάντως έχει δηλώσει ότι θα παραιτηθεί αν αποκαλυφθεί ότι ο Σοροπιδης του λέει ψέματα.
 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top